
Για τις δραστηριότητες του Μεγάρου Μουσικής ενημερώθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Με τον πρόεδρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, Γιάννη Μάνο, συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες του Μεγάρου. Ο κ. Μάνος δήλωσε ότι σε αυτή την δύσκολη περίοδο ο πολιτισμός μπορεί να είναι αντίδοτο στην κρίση.
Με τον πρόεδρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, Γιάννη Μάνο, συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες του Μεγάρου. Ο κ. Μάνος δήλωσε ότι σε αυτή την δύσκολη περίοδο ο πολιτισμός μπορεί να είναι αντίδοτο στην κρίση.
Ο κ. Μάνος ενημέρωσε τον κ. Παπούλια ότι το Μέγαρο είναι σε μία φάση ανάπτυξης και το κυριότερο σε μία φάση ανοίγματος στην κοινωνία, ειδικότερα σε αυτή την περίοδο.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε αναφορά στις εκδηλώσεις στον κήπο του Μεγάρου, λέγοντας ότι πληροφορήθηκε πως η βραδιά που διοργανώθηκε στον κήπο, όπου το κοινό παρακολούθησε ζωντανά από γιγαντοοθόνη τη συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Βιέννης, η οποία εφιλοξενείτο στην αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης», ήταν «υπέροχη».
Ο κ. Μάνος είπε πως τα 4.000 άτομα που είχαν έρθει σε αυτή την εκδήλωση σεβάστηκαν τον χώρο και δεν άφησαν πίσω τους «ούτε ένα χαρτί».
Πρόσθεσε ότι οι πρωτοβουλίες αυτές «ισχυροποιούν την άποψη ότι σ’ αυτή την περίοδο, ο πολιτισμός μπορεί να είναι ένα “αντίδοτο” στην κρίση».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αυστηρή απάντηση Διαμαντοπούλου σε Δούκα: Το ΠΑΣΟΚ δεν παρακαλεί κανέναν για συνεργασίες, πόσω μάλλον όσους μας προσβάλλουν
- Παρορμητικές επιθυμίες και καταθλιπτικές αντιδράσεις – Όσα είπε η Μέριλιν Μονρόε στον ψυχίατρό της
- Πακιστάν: Η Κάγια Κάλας προωθεί ρόλο της ΕΕ στη διαπραγμάτευση για το Ιράν – Επικαλείται τη συμφωνία του 2015
- Θέσεις στάθμευσης: Οι πόλεις με τις περισσότερες παραβάσεις στην Ευρώπη – Τι συμβαίνει στην Αθήνα
- Λίβανος: Η ιστορία του εμβληματικού κάστρου Μποφόρ – Γιατί το Ισραήλ το κατέλαβε
- Date-flation: Ο πληθωρισμός ανεβάζει το κόστος των ραντεβού και αλλάζει το σύγχρονο dating





