Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε καν τρεις δεν είναι οι πρώτοι σκόρερ του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή με την Ισπανία να σηκώνει το τρόπαιο. Τέσσερις είναι οι παίκτες που πήραν το... χρίσμα, καθώς Μίλερ, Βίγια, Σνάιντερ και Φορλάν ολοκλήρωσαν τη διοργάνωση έχοντας πετύχει από πέντε τέρματα.
Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε καν τρεις δεν είναι οι πρώτοι σκόρερ του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή με την Ισπανία να σηκώνει το τρόπαιο. Τέσσερις είναι οι παίκτες που πήραν το… χρίσμα, καθώς Μίλερ, Βίγια, Σνάιντερ και Φορλάν ολοκλήρωσαν τη διοργάνωση έχοντας πετύχει από πέντε τέρματα.
Αξίζεινα σημειωθεί ότι Βίγια και Σνάιντερ δεν κατάφεραν να σκοράρουν στον τελικό του Γιοχάνεσμπουργκ και να… λύσουν τον γόρδιο δεσμό.
Οι σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010 5 γκολ: Μίλερ (ΓΕΡΜΑΝΙΑ), Βίγια (ΙΣΠΑΝΙΑ), Σνάιντερ (ΟΛΛΑΝΔΙΑ), Φορλάν (ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ)
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση