Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΣάς στα Γιάννενα ο Πάντος που υπέγραψε και ανακοινώθηκε

ΠΑΣάς στα Γιάννενα ο Πάντος που υπέγραψε και ανακοινώθηκε

Την απόκτηση του Τάσου Πάντου για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τον 34άχρονο πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο να πει το «ναι» στην επαρχιακή ομάδα.

Την απόκτηση του Τάσου Πάντου για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τον 34άχρονο πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο να πει το «ναι» στην επαρχιακή ομάδα.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 34χρoνου αμυντικού Τάσου Πάντου. Ο πρώην παίκτης της Προοδευτικής και του Ολυμπιακού συμφώνησε σε όλα με την ομάδα μας και θα φοράει την φανέλα του ΠΑΣ για τα επόμενα δύο χρόνια».

Η καριέρα του Πάντου: Αναμφισβήτητα με επτά χρόνια παρουσίας στον Ολυμπιακό η εμπειρία του Τάσου Πάντου στα Ελληνικά γήπεδα είναι πάρα πολύ πλούσια. Ο 34χρoνος ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 5 Μαΐου του 1976 στην Αθήνα. Ο Τάσος Πάντος μπορεί να αγωνιστεί με μεγάλη ευχέρεια τόσο στο δεξί άκρο της άμυνας όσο και στο αριστερό. Ξεκίνησε από την Προοδευτική την σεζόν 1998-99 και έφυγε από τον σύλλογο του Κορυδαλλού το 2003.

Ο Τάσος Πάντος έκανε το βήμα παραπάνω και την ίδια χρονιά μετακόμισε στον Πειραιά φορώντας την φανέλα του Ολυμπιακού. Με τον Ολυμπιακό έζησε μεγάλες στιγμές όπου και κατέκτησε τέσσερα νταμπλ και το πρωτάθλημα της σεζόν 2006-07. Συνολικά με Προοδευτική και Ολυμπιακό έχει 217 συμμετοχές ενώ έχει πετύχει και έξι τέρματα. Ο Τάσος Πάντος εκτός από πρωτάθλημα και Κύπελλο έχει κατακτήσει το 2007 και ένα Σούπερ Καπ αντιμετωπίζοντας την τότε Κυπελλούχο Ελλάδος, Λάρισα», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Οι λόγοι που είπε το «ναι»

«Για εμένα είναι μια αλλαγή στην καριέρα μου. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μια ομάδα που έχει ένδοξο παρελθόν, παρόν και μέλλον. Παρότι είχα προτάσεις από πολλές ομάδες, επέλεξα να αγωνιστώ βάζοντας πρώτα το συναίσθημα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα τηρεί όλες τις προϋποθέσεις για να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Πάντου, που στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα κριτήρια που τον οδήγησαν στην απόφαση να φορέσει τη φανέλα της ομάδας:

«Καταρχήν σημαντικό ρόλο έπαιξε ο χαρακτήρας και το ήθος που διαθέτει ο κ. Χριστοβασίλης. Δεύτερον ο ΠΑΣ συγκαταλέγεται στις ομάδες που αξίζει να βρίσκεται στην μεγάλη κατηγορία, διότι έχει μεγάλη δυναμική και κόσμο που έχει μεγάλο πάθος αλλά και αγάπη για τον σύλλογο».

Τέλος, αναφέρθηκε και στους στόχους του με τη νέα του ομάδα: «Εγώ προσωπικά αλλά και οι συμπαίκτες μου πρέπει να δουλέψουμε σκληρά προκειμένου να πετύχουμε την άνοδο. Η ομάδα δεν αξίζει να βρίσκεται στην Β’ Εθνική. Ο ΠΑΣ Γιάννινα πρέπει να επιστρέψει και πάλι στην Super League και μόνο μέσα από συλλογική προσπάθεια μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024