Στην Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Τροντ Σόλιντ. Ο Νορβηγός τεχνικός, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί και στον Ολυμπιακό ήρθε σε συμφωνία με την Αλ Αχλί, στην οποία στο παρελθόν έχει εργαστεί και ο Φελίπε Σκολάρι. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο κι έπειτα από την απόλυσή του από την Χέρενφεν ο Σόλιντ είχε μείνει χωρίς ομάδα και η Αλ Αχλί αποτελεί για αυτόν μια καλή ευκαιρία. Το συμβόλαιο του Νορβηγού τεχνικού είναι μονοετές και θα του αποφέρει απολαβές που θα αγγίζουν το 1.5 εκατομμύριο ευρώ.
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.