Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Φωτιά σε παιδική κατασκήνωση του ΟΗΕ στη Γάζα έβαλαν ένοπλοι
Ένοπλοι που φορούσαν μάσκες έβαλαν φωτιά σε παιδική κατασκήνωση που διαχειρίζονται τα Ηνωμένα Έθνη στη Λωρίδα της Γάζας. Πρόκειται για τη δεύτερη παρόμοια επίθεση σε διάστημα πέντε εβδομάδων.
Ένοπλοι που φορούσαν μάσκες έβαλαν φωτιά σε παιδική κατασκήνωση που διαχειρίζονται τα Ηνωμένα Έθνη στη Λωρίδα της Γάζας.
Πρόκειται για τη δεύτερη παρόμοια επίθεση σε διάστημα πέντε εβδομάδων.
Οι ένοπλοι έδεσαν τον φρουρό της κατασκήνωσης και μετά έβαλαν φωτιά σε καρέκλες, τραπέζια και σε εξοπλισμό της κατασκήνωσης.
Ο επικεφαλής της υπηρεσίας αρωγής για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες του ΟΗΕ (UNRWA) στη Γάζα καταδίκασε την επίθεση.
«Πρόκειται για ένα ακόμα παράδειγμα του αυξανόμενου επιπέδου εξτρεμισμού στη Γάζα και μια ακόμα απόδειξη, εάν χρειαζόταν, ότι θα πρέπει να αλλάξουν οι συνθήκες στην περιοχή» δήλωσε ο Τζον Τζινγκ.
Ένοπλες ομάδες καταδικάζουν την ύπαρξη των παιδικών κατασκηνώσεων, αντιδρώντας στη συνύπαρξη κοριτσιών και αγοριών στον ίδιο χώρο.
Η Χαμάς είχε, πάντως, καταδικάσει την επίθεση σε παιδική κατασκήνωση που είχε γίνει στις 23 Μαΐου.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!