Δικινητήριο αεροσκάφος τύπου Beechcraft King Air κατέπεσε λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο του Κεμπέκ, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι επτά επιβαίνοντες. Το αεροσκάφος, που ανήκει στην τοπική αεροπορική εταιρεία Aeropro, απογειώθηκε τα ξημερώματα (τοπική ώρα) και λίγα λεπτά αργότερα ο πιλότος ζήτησε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο γιατί παρουσίασε πρόβλημα μια από τις μηχανές, με αποτέλεσμα το αεροσκάφος να μην μπορεί να πάρει ύψος. Η εταιρεία Aeropro διενεργεί έρευνα για το δυστύχημα.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).