Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χώρισε το ομοφυλόφιλο ζευγάρι στο Μαλάουι

Χώρισε το ομοφυλόφιλο ζευγάρι στο Μαλάουι

Λίγες μόλις ημέρες μετά την επεισοδιακή έκβαση της δικαστικής υπόθεσης που τους έφερε στα πρόθυρα πολυετούς φυλάκισης αν και αργότερα πήραν χάρη, το ζευγάρι ομοφυλόφιλων από Μαλάουι δηλώνει ότι χώρισε εξαιτίας μίας γυναίκας

Λίγες μόλις ημέρες μετά την επεισοδιακή έκβαση της δικαστικής υπόθεσης που τους έφερε στα πρόθυρα πολυετούς φυλάκισης αν και αργότερα πήραν χάρη, το ζευγάρι ομοφυλόφιλων από Μαλάουι δηλώνει ότι χώρισε.

Ένας από τους δύο δήλωσε σε εφημερίδα του Μαλάουι ότι εγκατέλειψε το σύντροφό του για μία γυναίκα.

Πρόσθεσε μάλιστα, αναφέρει ο Guardian, ότι πιέστηκε να συνάψει την ομοφυλοφιλική σχέση και ότι τώρα έχει σχέση με γυναίκα. «Μετανιώνω, θέλω να ζήσω μία ζωή όπου δεν θα με παρακολουθούν όλοι, δεν θα αποδοκιμάζουν και δεν θα με κοροϊδεύουν».

Οι δύο άνδρες είχαν τελέσει ένα συμβολικό αρραβώνα στα τέλη Δεκεμβρίου (καθώς ο γάμος απαγορεύεται μεταξύ ανδρών στη χώρα ενώ και η ομοφυλοφιλία είναι παράνομη) με αποτέλεσμα να κινηθεί εναντίον τους δικαστική διαδικασία.

Ανώτατο δικαστήριο στη χώρα τους καταδίκασε σε φυλάκιση 14 ετών, προκαλώντας διεθνή κατακραυγή για τις ομοφοβικές αποφάσεις. Ωστόσο, ο πρόεδρος της χώρας απένειμε χάρη στους δύο άνδρες «για ανθρωπιστικούς λόγους».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024