Δεβετζή και Θάνου σε εκδήλωση των Special Olympics στην Αλεξανδρούπολη
Η Πηγή Δεβετζή και η Κατερίνα Θάνου έδειξαν για ακόμα μια φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο. Οι δύο Ολυμπιονίκες έδωσαν το «παρών» σε εκδήλωση των Special Olympics στην Αλεξανδρούπολη, στο πλαίσιο του προγράμματος «Πόλις – Αμφιτρύων», ενόψει των Παγκόσμιων Αγώνων του 2011.
Η Πηγή Δεβετζή και η Κατερίνα Θάνου έδειξαν για ακόμα μια φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο. Οι δύο Ολυμπιονίκες έδωσαν το «παρών» σε εκδήλωση των Special Olympics στην Αλεξανδρούπολη, στο πλαίσιο του προγράμματος «Πόλις – Αμφιτρύων», ενόψει των Παγκόσμιων Αγώνων του 2011.
Η Πηγή Δεβετζή γνώρισε την αποθέωση από τα παιδιά των Special Olympics μόλις προσγειώθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα της. «Τέτοιες διοργανώσεις, όπως οι Παγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics, είναι σημαντικές γι’ αυτά τα παιδιά, καθώς μπορούν μέσω του αθλητισμού να κοινωνικοποιηθούν. Στέκομαι δίπλα στα Special Olympics, καθώς πιστεύω ότι όλα τα παιδιά πρέπει να έχουν ίσες ευκαιρίες στη ζωή», τόνισε χαρακτηριστικά η Πηγή Δεβετζή.
Η Πηγή Δεβετζή και η Κατερίνα Θάνου συνταξίδευαν στην πτήση για Αλεξανδρούπολη με τον πρόεδρο της Διεθνούς Επιτροπής Special Olympics Τιμ Σράιβερ Κένεντι, με τον οποίο είχαν και μια μικρή συνομιλία. Συνεπιβάτης στο ίδιο αεροπλάνο ήταν και η πρόεδρος των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics, Γιάννα Δεσποτοπούλου, η οποία είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τις δύο Ολυμπιονίκες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Δεν εξερράγη στον αέρα το αεροσκάφος που μετέφερε τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου της Λιβύης και την Ελληνίδα αεροσυνοδό
- Τι είναι το «βουβό κύμα» swell που σκότωσε τον αξιωματικό του Λιμενικού στο Άστρος
- Στη Σάλκε ο Τζέκο (pic)
- Νέα υπόθεση revenge porn στην Κρήτη: Αποπειράθηκε να την βιάσει ενώ έστειλε γυμνές φωτογραφίες σε φίλη της
- Κήρυξη του Δήμου Τήλου σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας
- TeraWave: O Μπέζος απαντά στον Μασκ με δεύτερο ευρυζωνικό δίκτυο δορυφόρων


