Στη 17η θέση του τουρνουά της Σεούλ οι Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη
Στη 17η θέση έμειναν οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη στο τουρνουά μπιτς
βόλεϊ της Σεούλ, που περιλαμβάνεται στη σειρά του παγκοσμίου σιρκουί της FIVB.
Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες έχασαν σήμερα μετά από σκληρή μάχη από τις Γερμανίδες
Χόλτβικ/Σέμλερ με 2-1 σετ (18-21, 26-24, 15-13) και έμειναν εκτός
συνέχεια.
Στη 17η θέση έμειναν οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη στο τουρνουά μπιτς βόλεϊ της Σεούλ, που περιλαμβάνεται στη σειρά του παγκοσμίου σιρκουί της FIVB. Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες έχασαν σήμερα μετά από σκληρή μάχη από τις Γερμανίδες Χόλτβικ/Σέμλερ με 2-1 σετ (18-21, 26-24, 15-13) και έμειναν εκτός συνέχεια.
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.