Πέθανε ο 34χρονος τενόρος που θα τραγουδούσε στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ
Την τελευταία πνοή του σε νοσοκομείο του Γιοχάνεσμπουργκ άφησε ο Νοτιοαφρικανός τενόρος, Σιπίβο Ντσέμπε, ο οποίος είχε επιλεγεί από τον Νέλσον Μαντέλα να τραγουδήσει κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Την τελευταία πνοή του σε νοσοκομείο του Γιοχάνεσμπουργκ άφησε ο Νοτιοαφρικανός τενόρος, Σιπίβο Ντσέμπε, ο οποίος είχε επιλεγεί από τον Νέλσον Μαντέλα να τραγουδήσει κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο 34χρονος τραγουδιστής της όπερας, γνωστός στη χώρα του ως ο «νέος Παβαρότι», υπέστη βακτηριακή μηνιγγίτιδα στη διάρκεια των προβών που πραγματοποιούσε εν όψει της τελετής έναρξης.
Το τραγούδι-υπογραφή του Ντσέμπε, με τον τίτλο «Ελπίδα» (Hope), επρόκειτο να ακουστεί πριν από τον εναρκτήριο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στη Νότια Αφρική και το Μεξικό.
Μάλιστα, το τραγούδι, στο οποίο συμμετείχε και ο Νέλσον Μαντέλα, έχει ήδη ηχογραφηθεί και επρόκειτο να κυκλοφορήσει στο επίσημο άλμπουμ του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.
Ο Ντσέμπε τραγουδούσε από την ηλικία των πέντε ετών και σπούδασε σε Νότια Αφρική, Αυστραλία και το βασιλικό κολλέγιο του Λονδίνου, πριν πραγματοποιήσει περιοδείες σε όλη την Ευρώπη.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.