
Κλειστά τα φαρμακεία τη Δευτέρα και την Τρίτη
Αθήνα: Σε νέα 48ωρη απεργία κατέρχεται ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος αντιδρώντας στις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στο φαρμακευτικό επάγγελμα. Τα φαρμακεία θα παραμείνουν κλειστά την Δευτέρα και την Τρίτη.
Αθήνα: Σε νέα 48ωρη απεργία κατέρχεται ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος αντιδρώντας στις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στο φαρμακευτικό επάγγελμα. Τα φαρμακεία θα παραμείνουν κλειστά την Δευτέρα και την Τρίτη.
Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος καλεί την κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της για το φαρμακευτικό επάγγελμα και να υπάρξει ατζέντα διαλόγου με συγκεκριμένες δεσμεύσεις της κυβέρνησης και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, καταθέτοντας την πολιτική της για το φάρμακο και το φαρμακείο.
Σε σχετική ανακοίνωση ο ΠΦΣ αναφέρει ότι θα προσέλθει άμεσα στον διάλογο αυτό, χωρίς όμως να διαπραγματεύεται το ισχύον θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας του φαρμακείου και με προτάσεις που αποβλέπουν στην προστασία της δημόσιας υγείας και τη σωτηρία των ασφαλιστικών ταμείων.
Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος ζητά να ισχύει και για τους Έλληνες φαρμακοποιούς το ευρωπαϊκό κεκτημένο των χωρών της Ευρωζώνης.
health.in.gr
- Τραγωδία στη Λάρισα – Νεκρός 15χρονος σε τροχαίο με μηχανάκι
- Σάκκαρη – Νόσκοβα 2-0: Πήρε το ντέρμπι και την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Ρολάν Γκαρός
- Ζάκυνθος: Ρίσκαρε τη ζωή του για μια… selfie o 22χρονος τουρίστας που έπεσε στον γκρεμό στην παραλία του Ναυαγίου
- Ντον Τζούνιορ: Γάμος-αστραπή και ο εμφύλιος της δυναστείας στο φως – Ηχηρές απουσίες από Μελάνια, Μπάρον και Ντόναλντ Τραμπ
- Κρήτη: Γυναίκα – «φάντασμα» η μητέρα της 3χρονης – Ανύπαρκτη στη χώρα με στοιχεία και ΑΜΚΑ μιας άλλης
- «Ιρανοί χάκερ» πίσω από κυβερνοεπίθεση στις συγκοινωνίες του Λος Άντζελες
