Τετάρτη 15 Ιουλίου 2026
weather-icon 30o
«Αξίζαμε να προκριθούμε» δήλωσε ο Λαπόρτα στο in.gr

«Αξίζαμε να προκριθούμε» δήλωσε ο Λαπόρτα στο in.gr

Ο  Ζοάν Λαπόρτα έζησε μία από τις πιο έντονες στιγμές του όντας πρόεδρος της Μπαρτσελόνα. Όχι γιατί ο ημιτελικός της Euroleague με την ΤΣΣΚΑ ήταν «θρίλερ» αλλά γιατί για πρώτη φορά κάθισε τόσο κοντά στον αγωνιστικό χώρο. Το www.in.gr/sports εξασφάλισε αποκλειστικές δηλώσεις για το πώς του φάνηκαν τα δύο 20λεπτα αλλά και για το αν πιστεύει ότι η μπασκετική Μπαρτσελόνα θα μπορέσει να σηκώσει  την Ευρωπαϊκή κούπα, σε αντίθεση με την ποδοσφαιρική που έμεινε εκτός τελικού από την Ίντερ.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Ο  Ζοάν Λαπόρτα έζησε μία από τις πιο έντονες στιγμές του όντας πρόεδρος της Μπαρτσελόνα. Όχι γιατί ο ημιτελικός της Euroleague με την ΤΣΣΚΑ ήταν «θρίλερ» αλλά γιατί για πρώτη φορά κάθισε τόσο κοντά στον αγωνιστικό χώρο.

Το www.in.gr/sports εξασφάλισε αποκλειστικές δηλώσεις για το πώς του φάνηκαν τα δύο 20λεπτα αλλά και για το αν πιστεύει ότι η μπασκετική Μπαρτσελόνα θα μπορέσει να σηκώσει  την Ευρωπαϊκή κούπα, σε αντίθεση με την ποδοσφαιρική που έμεινε εκτός τελικού από την Ίντερ.

Ο πρόεδρος της Μπάρτσα, μέσα σε τρεις ημέρες θα κάνει έξι πτήσεις. Και αυτό γιατί αμέσως μετά τον ημιτελικό του Final 4 θα επέστρεφε στη Βαρκελώνη ώστε το Σάββατο να δώσει το παρών στον πλέον κρίσιμο αγώνα για την primera division με τη Σεβίλλη εκτός έδρας. Την Κυριακή το πρώι θα είναι όμως και πάλι στο Παρίσι για τον μεγάλο τελικό.

-Το ζήσατε πολύ έντονα το ματς;
Ναι, πέρυσι στο Βερολίνο είχα επιλέξει να το δω από τα επίσημα, όμως φέτος αποφάσισα να είμαι πολύ κοντά. Ήταν συναρπαστικά. Ένιωθα ότι είμαι έτοιμος να παίξω και εγώ. Βλέπεις τις προσπάθειες των παικτών, βλέπεις τον ιδρώτα τους.

-Είχε και ευχάριστο τέλος για την ομάδα σας…
Ναι ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε να προκριθούμε στον τελικό.

-Και τώρα την Κυριακή, θα μπορέσει η Μπαρτσελόνα να είναι η νικήτρια;
Όπως και να έχει, ένας τελικός είναι πολύ δύσκολος.

Έχετε προτίμηση σε αντίπαλο;
Δεν μπορώ να πω κάτι. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ομάδα και όπως είδα έχει τρομερή κερκίδα. Όλα παίζουν το ρόλο τους.

Και για την άλλη σας μεγάλη αγάπη, την ποδοσφαιρική;
Πολλά θα κριθούν αύριο (σ.σ. Σάββατο) στη Σεβίλλη. Πρέπει να κερδίσουμε αλλά δεν θα είναι εύκολο γιατί και αυτοί παίζουν τη θέση τους για το Champions League.

Θα το πάρει η Μπαρτσελόνα;
Αυτό είναι το δίκαιο…

Αποστολή: Αθηνά Κόδρου

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2026
Cookies