Σεμινάριο “Η παντομίμα και η μεταμόρφωση του σκηνικού αντικειμένου”
Εκπαιδευτικό σεμινάριο για Ηθοποιούς, Εμψυχωτές Θεάτρου, Χορευτές και Performers με την εμψυχώτρια Μαίρη Τσαρέα. Σε αυτό το σεμινάριο οι συμμετέχοντες/ουσες θα έχουν την δυνατότητα να μάθουν τις τεχνικές της κλασικής παντομίμας και του σωματικού θεάτρου, δίνοντας έμφαση στις μεταμορφώσεις του σκηνικού αντικείμενου. Στόχος του σεμιναρίου είναι να διευρύνουν την τεχνική της κίνησης τους, τη δημιουργική […]
Στόχος του σεμιναρίου είναι να διευρύνουν την τεχνική της κίνησης τους, τη δημιουργική τους φαντασία και τον αυτοσχεδιασμό τους ως perfomers επί σκηνής.
Ημερομηνία: Κυριακή 16 Μαΐου 2010
Ώρες Διεξαγωγής: 11.00-15.00
Χώρος: Πολυχώρος SPRING PEOPLE (Αγαθάρχου 12, Ψυρρή)
Κόστος συμμετοχής: 50 ευρώ (απαραίτητη η προ-εγγραφή – κατάθεση σε λογαριασμό Εμπορικής Τραπέζης: 64502000, ή Marfin Bank: 0467938-40/1, όνομα: Μαρία Τσαρέα)
Πληροφορίες: 6939391631, 210 3252034
Η Μαίρη Τσαρέα είναι Δασκάλα Θεατρικού Παιχνιδιού – Παντομίμας – Κινησιολογίας. Υπεύθυνη Θεατρικού Παιχνιδιού για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Χολαργού, ενώ διδάσκει σε Δημόσια και Ιδιωτικά σχολεία. Εκπαιδεύει θεατρολόγους, εκπαιδευτικούς και ηθοποιούς. Συγγραφέας του βιβλίου «Πρωτότυπες ιστορίες για θεατρικό παιχνίδι», Εκδ. Γρηγόρης. Ιδρυτικό μέλος της ομάδας «Πλεύσις» και της «Chico Biloba».
- LIVE: Ελλάδα – Ουγγαρία
- Όλυμπος: Αναγνωρίστηκε από την UNESCO ως πολιτιστικό αγαθό, εξαίρετης οικουμενικής αξίας
- «Γιατί η Ρεάλ σταματά να ασχολείται με τον Ολίσε» (pic)
- Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν δύο 19χρονοι για την απόπειρα ανθρωποκτονίας 35χρονου στον Δενδροπόταμο
- Σύρος: «Άρπαξα το μαχαίρι με το οποίο έτρωγα και της επιτέθηκα» – Τι είπε στην απολογία του ο 41χρονος για τη δολοφονία
- Η Φιορεντίνα προτείνει να επενδύσει συν 30 εκατ. και θέλει το «Αρτέμιο Φράνκι» για 90 χρόνια (vid)
- Αγρότες: Πώς θα κάνουν δωρεάν διακοπές
- «Η σιωπή δεν προστατεύει» – Νέα εποχή για τον ουκρανικό στρατό, νέες δοκιμασίες για τον Ζελένσκι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)













































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442