Σάββατο 11 Ιουλίου 2026
weather-icon 28o
ps. post
scriptum

Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν

Απώλειες κατά 0,88% κατέγραψε το Χρηματιστήριο την Δευτέρα

Απώλειες κατά 0,88% κατέγραψε το Χρηματιστήριο την Δευτέρα

Με πτώση 0,88% έκλεισε τελικά το Χρηματιστήριο, παρά την ισχυρή άνοδο στην αρχή της συνεδρίασης. Ο σκεπτικισμός και η αβεβαιότητα ως προς τη δυνατότητα της Ελλάδας να εφαρμόσει το σκληρό τριετές πρόγραμμα λιτότητας εν μέσω έντονης ύφεσης, φαίνεται ότι επικράτησε στην αγορά, γεγονός που καταγράφηκε και στον ισχνό τζίρο. Στις 1.853,55 μονάδες ο ΓΔ.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Με πτώση 0,88% έκλεισε τελικά το Χρηματιστήριο την Δευτέρα, παρά την ισχυρή άνοδο στην αρχή της συνεδρίασης. Ο σκεπτικισμός και η αβεβαιότητα ως προς τη δυνατότητα της Ελλάδας να εφαρμόσει το σκληρό τριετές πρόγραμμα λιτότητας εν μέσω έντονης ύφεσης της οικονομίας, φαίνεται ότι επικράτησε στην αγορά, γεγονός που καταγράφηκε και στην χαμηλή αξία των συναλλαγών.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 1.853,55 μονάδες σημειώνοντας πτώση σε ποσοστό 0,88%.

Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 135,320 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 1,12%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 0,65% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο 1,27%.

Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι δείκτες των Μέσων Ενημέρωσης +4,07% και των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας +1,82%.

Αντιθέτως τις μεγαλύτερες απώλειες παρουσίασαν οι δείκτες των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών -3,30% και των Κατασκευών -2,10%.

92 μετοχές κινήθηκαν ανοδικά, 76 πτωτικά και 55 παρέμειναν σταθερές.

Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: Ιλυδα +16,67%, Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες +12,50%, Πήγασος +9,96%, ΒΙΣ(κο) +9,62% και Τεξαπρέτ +9,09%.

Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: Καρδασιλάρης -10,00%, Αφοί Κορδέλλου -9,38, Vivere -8,70%, Ελφίκο (κο) -8,47% και Audiovisual -8,33%.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000
Headlines:
Δείτε όλες τις Τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 11 Ιουλίου 2026
Cookies