Η Κράσνιε Κρίλια, η ρωσική ομάδα που εδρεύει στη Σαμάρα, εξασφάλισε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του EuroChallenge. Στον πρώτο ημιτελικό, στην πόλη Γκότινγκεν της Γερμανίας η Κράσνιε Κρίλια επικράτησε 73-70, της ιταλικής Σκαβολίνι. Αντίπαλος της Κράσνιε Κρίλια στον τελικό την Κυριακή (17:00 ώρα Ελλάδας) θα είναι ο νικητής του Γκότινγκεν και Ροάν.
Η Κράσνιε Κρίλια, η ρωσική ομάδα που εδρεύει στη Σαμάρα, εξασφάλισε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του EuroChallenge. Στον πρώτο ημιτελικό, στην πόλη Γκότινγκεν της Γερμανίας η Κράσνιε Κρίλια επικράτησε 73-70, της ιταλικής Σκαβολίνι. Αντίπαλος της Κράσνιε Κρίλια στον τελικό την Κυριακή (17:00 ώρα Ελλάδας) θα είναι ο νικητής του δεύτερου αποψινού ημιτελικού ανάμεσα στη διοργανώτρια Γκότινγκεν και τη γαλλική Ροάν.
Με κορυφαίους στο σκοράρισμα τους Μπρέμερ (18π.) και Φλόρες (15π.) και τους Ντότιτ (14π., 10ρ.) και Μπιγκς (11π.) να πετυχαίνουν επίσης διψήφιο νούμερο πόντων η Κράσνιε Κρίλια πέτυχε αγχωτική νίκη απέναντι στους Ιταλούς που πρόβαλαν σθεναρή αντίσταση. Ο αγώνας ήταν ντέρμπι για 40 λεπτά και κρίθηκε και ο νικητής κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα.
Το λέι απ του Λουίς Φλόρες, 53” πριν τη λήξη έδωσε προβάδισμα 6 πόντων στη ρωσική ομάδα, 71-65, αλλά ο κορυφαίος της Σκαβολίνι, Τσβέτκοβιτς (20π.) με τρίποντο και λέι απ στην επόμενη φάση ξαναέβαλε την ομάδα του στο παιχνίδι της πρόκρισης, 71-70, με εναπομείναντα χρόνο 30”.
Όταν στα 22” ο Φαν Ρόσομ υπέπεσε σε φάουλ στον Φλόρες, ο τελευταίος ήταν ψύχραιμος δις από τη γραμμή του φάουλ, στέλνοντας την Κράσνιε Κρίλια στον τελικό της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της FIBA Europe.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.