Γιασικεβίτσιους, Χαλπερίν και Βούισιτς θέλει η Μακάμπι
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αποκλείστηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά από το Final 4 της Euroleague και ήδη τα σενάρια για την ενίσχυση της την επόμενη χρονιά έχουν ξεκινήσει. Αυτή τη φορά σειρά είχαν τρεις παλιοί άσοι της ομάδας, οι οποίοι φοράνε τα τελευταία δύο χρόνια τη φανέλα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τους Γιοτάμ Χαλπερίν, Νίκολα Βούισιτς και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αποκλείστηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά από το Final 4 της Euroleague και ήδη τα σενάρια για την ενίσχυση της την επόμενη χρονιά έχουν ξεκινήσει.
Αυτή τη φορά σειρά είχαν τρεις παλιοί άσοι της ομάδας, οι οποίοι φοράνε τα τελευταία δύο χρόνια τη φανέλα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τους Γιοτάμ Χαλπερίν, Νίκολα Βούισιτς και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.
Σύμφωνα με την λιθουανική ιστοσελίδα «basketnews» το συμβόλαιο του Σάρας με το «τριφύλλι» λήγει το καλοκαίρι και κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει στην ομάδα του Πίνι Γκέρσον.
Η ισραηλινή εφημερίδα, «Israeli Today» από την πλευρά της αναφέρει πως υπάρχει ενδιαφέρον για τους «ερυθρόλευκους» Χαλπερίν και Βούισιτς.
Ως βασικό πλεονέκτημα της Μακάμπι για την απόκτηση τους θεωρείται το παρελθόν τους με την ομάδα, αλλά και η περιορισμένη χρησιμοποίηση τους.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.