
Μετά τον Μπλέικ, «έφυγε» και ο Μπεν Κάρινγκτον
Αλλο ένα μέλος της θρυλικής σαπουνόπερας «Δυναστεία» έφυγε από τη ζωή. Μετά τον Τζον Φορσάιθ, την τελευταία του πνοή άφησε την Τετάρτη σε νοσοκομείο του Λονδίνου ο Κρίστοφερ Καζενόβε, ο οποίος ενσάρκωνε τον Μπεν Κάρινγκτον.
Αλλο ένα μέλος της θρυλικής σαπουνόπερας «Δυναστεία» έφυγε από τη ζωή. Ο Κρίστοφερ Καζανόβε, ο οποίος ενσάρκωνε τον Μπεν Κάρινγκτον, πέθανε την Τετάρτη σε νοσοκομείο του Λονδίνου.
Σύμφωνα με το BBC,ο Καζενόβε ήταν 66 ετών και ο θάνατός του οφείλεται σε σηψαιμία.
«Πέθανε ήρεμα, περιστοιχισμένος από τα αγαπημένα του πρόσωπα» ανέφεραν σε κοινή ανακοίνωση ο ατζέντης του και τα μέλη της οικογένειάς του.
Ήταν η δεύτερη απώλεια μέσα σε μία εβδομάδα, για τους συντελεστές της «Δυναστείας».
Πριν από μερικές ημέρες έφυγε από τη ζωή και ο τηλεοπτικός αδελφός του Καζενόβε, ο Τζον Φορσάιθ, που ενσάρκωνε τον Μπλέικ Κάρινγκτον.
Πέρα από τη Δυναστεία, ο Καζενόβε είχε πρωταγωνιστήσει και σε άλλες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές, μεταξύ αυτών το Ένα Κορίτσι για Τρεις (σ.σ. συνέχεια του Ένα Μωρό για Τρεις).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Μια ανάσα από την Dubai BC ο Μπλόσομγκεϊμ…»
- Ανδρουλάκης για Marfin: Χρέος για μια κοινωνία χωρίς μίσος και διχασμό
- Ρουμανία: Κατέρρευσε η κυβέρνηση μετά από πρόταση δυσπιστίας
- Ο δήμος Δυτικής Λέσβου στον δίαυλο θρησκευτικού τουρισμού με τη Ρουμανία
- Προσωρινά κρατούμενος ο 32χρονος Ουκρανός που επιτέθηκε σε οικογένεια επειδή νόμιζε ότι ήταν Ρώσοι
- Το ΒΗΜΑ έρχεται αυτή την Κυριακή με ένα συλλεκτικό τόμο για τον Ελληνικό Εμφύλιο



