Κάποιοι παίκτες του Αρη δεν αντέχουν την πίεση, εκτιμά ο Ντέιβιντ Μπλατ
Στην αστοχία, αλλά και την αδυναμία κάποιων παικτών να λειτουργήσουν υπό πίεση, απέδωσε την δεύτερη ήττα-αποκλεισμό από το φάιναλ-φορ του Eurocup ο Ντέιβιντ Μπλατ. Ο προπονητής του Αρη στάθηκε στην ευστοχία της Βαλένθια, ενώ τόνισε ότι η πρόκριση για τους «κίτρινους» χάθηκε στο Λε Μαν, όπου χάθηκε και η πρώτη θέση του ομίλου.
Στην αστοχία, αλλά και την αδυναμία κάποιων παικτών να λειτουργήσουν υπό πίεση, απέδωσε την δεύτερη ήττα-αποκλεισμό από το φάιναλ-φορ του Eurocup ο Ντέιβιντ Μπλατ. Ο προπονητής του Αρη στάθηκε στην ευστοχία της Βαλένθια, ενώ τόνισε ότι η πρόκριση για τους «κίτρινους» χάθηκε στο Λε Μαν, όπου χάθηκε και η πρώτη θέση του ομίλου.
«Ξεκινήσαμε με πάθος και χρησιμοποιήσαμε ένα σχήμα με τέσσερις κοντούς. Είχαμε καλή τακτική και οι παίκτες που ξεκίνησαν το παιχνίδι ανταποκρίθηκαν καλά. Όταν όμως χρειάστηκε να κάνουμε rotation, ορισμένοι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο δεν ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες του αγώνα.
» Ήμασταν άστοχοι, σε αντίθεση με την Βαλένθια, που είχε καλά ποσοστά, ειδικά με τον Κελάτι. Μοιραία η διαφορά πήγε στους 15 πόντους και καταρρεύσαμε.
» Κατά την γνώμη μου, όλα χάθηκαν στο Λε Μαν, όπου χάσαμε την πρώτη θέση και πέσαμε πάνω στην Βαλένθια. Όταν δεν είναι εύστοχος ο Κλαρκ, έχει πρόβλημα γιατί αυτό είναι το βασικό προσόν του παιχνιδιού του. Είναι φανερό ότι κάποιοι παίκτες μας δεν μπορούν να διαχειριστούν την πίεση που υπάρχει.
» Σε κάθε παιχνίδι, χάνουμε περίπου 8 με 10 πόντους από εύκολα λέι απ και δεν έχουμε την πολυτέλεια να θυσιάζουμε έτσι τις επιθέσεις μας» δήλωσε ο Μπλατ.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.