
Πρόοδος, αλλά όχι και τελική συμφωνία στο διάλογο τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ με την κυβέρνηση
Σε νέα συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδο παραπέμπεται ο διάλογος με τη ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ, καθώς στη σύσκεψη με τους αρμόδιους υπουργούς σημειώθηκε πρόοδος, αλλά δεν προέκυψε τελική συμφωνία. Η νέα συνάντηση θα γίνει στις 4 το απόγευμα της Δευτέρας.
2
Σε νέα συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδο παραπέμπεται ο διάλογος με τη ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, καθώς στη σύσκεψη με τους αρμόδιους υπουργούς σημειώθηκε πρόοδος, αλλά δεν προέκυψε τελική συμφωνία.
Όπως έγινε γνωστό από το συνδικάτο υπάρχει κατ αρχήν συνεννόηση ώστε η μείωση των μισθών που ισχύει για τη ΔΕΗ, όπως και για όλες τις ΔΕΚΟ, να μην επιφέρει και μείωση των ασφαλιστικών εισφορών.
Επίσης έχει συμφωνηθεί να προχωρήσουν στο δεύτερο εξάμηνο του έτους οι προσλήψεις των επιτυχόντων στο διαγωνισμό που ξεκίνησε το 2007. Δεν υπάρχει ανάλογη πρόοδος στο ζήτημα των συντάξεων και ειδικότερα στη μείωση της εισφοράς του κρατικού προϋπολογισμού προς το ασφαλιστικό ταμείο της ΔΕΗ.
Η νέα συνάντηση θα γίνει στις 4 το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ η ΓΕΝΟΠ έχει αποφασίσει 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από την Τετάρτη, αν στο μεταξύ δεν βρεθεί λύση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρουκετοπόλεμος στη Χίο: Η πιο «εκρηκτική» Ανάσταση στην Ελλάδα
- Με λαμπρότητα και κατάνυξη γιορτάστηκε η Ανάσταση σε πόλεις και χωριά της Ελλάδας
- Βουλευτικές εκλογές στην Ουγγαρία: Τέλος της μακρόχρονης διακυβέρνησης ή πέμπτη θητεία για Όρμπαν
- Ψάχνει μεγάλη κίνηση ο Πασκουάλ: Φουλάρει για Φρανσίσκο η Μπαρτσελόνα
- Μέσα Μεταφοράς: Πώς θα κινηθούν μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα
- Η επιστήμη ξέρει πότε το κλάμα μας ανακουφίζει