Σε Μπολτ και Σερίνα Γουίλιαμς τα βραβεία Laureus για το 2009
Ο Ουσέιν Μπολτ και η Σερίνα Γουίλιαμς κέρδισαν τα βραβεία Laureus, που αφορούν την ανάδειξη των κορυφαίων αθλητών του 2009. Η Βελγίδα Κλάιστερς πήρε, από την πλευρά της, το βραβείο για την καλύτερη επιστροφή στην ενεργό δράση.
Ο Ουσέιν Μπολτ και η Σερίνα Γουίλιαμς κέρδισαν τα βραβεία Laureus, που αφορούν την ανάδειξη των κορυφαίων αθλητών του 2009.
Ο Μπολτ, ο οποίος κέρδισε το βραβείο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, δήλωσε μετά την βράβευσή του:
«Στόχος μου είναι να νικάω και να καταρρίπτω παγκόσμια ρεκόρ».
Ο κάτοχος των παγκοσμίων ρεκόρ σε 100μ. και 200μ. κέρδισε τον Φέντερερ, ο οποίος έχει κατακτήσει το συγκεκριμένο βραβείο τέσσερις φορές στην καριέρα του.
Η Σερένα Γουίλιαμς είχε κατακτήσει το ανάλογο βραβείο και το 2003, ενώ το 2007 είχε κερδίσει το βραβείο για την κορυφαία επιστροφή στην ενεργό δράση.
Εφέτος το αντίστοιχο βραβείο πήρε η Κλάιστερς, η οποία κέρδισε το αμερικάνικο όπεν, ύστερα από απουσία δύο ετών από τα κορτ.
Για τον ρόλο των γονιών του στην επαγγελματική του καριέρα, μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος δήλωσε πως αισθάνεται πιο ελεύθερος με την εμπλοκή τους σε αυτή.
Κάιλ Κούζμα, αδερφοί Αντετοκούνμπο και Εμμανουήλ Καραλής δείπνησαν σε παραλιακό εστιατόριο και ο Αμερικανός ήταν αυτός που έκανε την σχετική ανάρτηση στα social media.