Ένοπλος επιχείρησε να εισβάλει στο προξενείο της Ουκρανίας στην Κωνσταντινούπολη
Τούρκος φρουρός ασφαλείας πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν ένοπλο, ο οποίος επιχείρησε να εισβάλει στο ουκρανικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη. Ο δράστης φέρεται να κρατούσε όπλο και βόμβα. Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή του προξενείου στη συνοικία Φλόρια, ενώ εκκένωσε και τα γειτονικά κτίρια.
2
Τούρκος φρουρός ασφαλείας πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν ένοπλο, που φέρετε ότι μετέφερε βόμβα, όταν επιχείρησε να εισβάλει στο ουκρανικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.
Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή του προξενείου στη συνοικία Φλόρια, που βρίσκεται κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο της πόλης, ενώ εκκένωσε και τα γειτονικά κτίρια. Ο ένοπλος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας Sabah και άλλα μέσα ενημέρωσης, ο άντρας κρατούσε όπλο και βόμβα και επιχείρησε να εισβάλει στο προξενείο στις 9 π.μ. τοπική ώρα. Τα κίνητρά του παραμένουν άγνωστα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό
- Οι προσδοκίες για τις εκπτώσεις – Τρίτη και φαρμακερή για το εμπόριο;
- Αιτωλοακαρνανία: Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας
- LIVE: ΑΕΛ Novibet – Άρης
- AI: Πώς σχεδιάζεται το μέλλον των εργαζομένων στις τράπεζες
- Γάζα: Ο Καναδός πρωθυπουργός δήλωσε πως συμφώνησε καταρχήν στο Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ
- Άρης: Η 11άδα για το παιχνίδι με την ΑΕΛ Novibet – Πέντε αλλαγές από τον Χιμένεθ