Η Ήβη μίλησε για την δισκογραφική δουλειά της, που βρίσκεται ήδη στα σκαριά και για το παρασκήνιο, που αφορά στην αποχώρησή της, από το X-Factor!
Βρίσκεται ήδη στα σκαριά (το πρώτο της single Α.Γ.Α.Π.Η. και παίζει ήδη στο ραδιόφωνο).
Μιλά για την αποχώρησή της από το X Factor, που δυναμίτισε την σχέση του Γιώργου Θεοφάνους και της Sony Music?
Όταν την ρώτησαν οι παραγωγοί του Mad Radio 106,2 για το πως αισθάνθηκε την ώρα που ανακοίνωνε ο Γιώργος Θεοφάνους ότι αποχωρεί εκείνη από το παιχνίδι διατήρησε την ψυχραιμία της και προτίμησε να σκέφτεται με την λογική της «τώρα ξεκινάω, δεν θα σκεφτώ γιατί και πως».
Η Ηβη έχει παρακολουθήσει όλα όσα ακολούθησαν με τις επιστολές και αυτό που την στεναχώρησε περισσότερο ήταν η φράση του Γιώργου Θεοφάνους, σύμφωνα με την επιστολή της Sony Music «γιατί να κρατήσω την ΗΒΗ, δεν έχω κανένα συμφέρον…».
Παρόλα αυτά η ίδια μένει συγκεντρωμένη στο τραγούδι και δεν θέλει να ανακατευτεί σε αυτή την διαμάχη.
«Έχω εμπιστοσύνη στην εταιρεία μου» είπε η ίδια χαρακτηριστικά.
Όσο για το ποιος θα ήθελε η ίδια να είναι ο μεγάλος νικητής του X Factor?
«Θα ήθελα να κερδίσει ή ο Σταύρος ή οι 48 ώρες».
Το ολοκληρωμένο άλμπουμ της Ηβης θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο από την Sony Music.