«Θα αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις μόνοι μας» τονίζει η Λ.Κατσέλη
Απάντηση στα σενάρια περί «διάσωσης» της Ελλάδας είτε από την ΕΕ, είτε ακόμη και από το ΔΝΤ, έδωσε εμμέσως την Κυριακή η υπουργός Οικονομίας Λούκα Κατσέλη, τονίζοντας: «Θα αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της δύσκολης συγκυρίας βασιζόμενοι αποκλειστικά στις δικές μας δυνάμεις».
2
Απάντηση στα σενάρια περί «διάσωσης» της Ελλάδας είτε από την ΕΕ, είτε ακόμη και από το ΔΝΤ, έδωσε εμμέσως την Κυριακή η υπουργός Οικονομίας Λούκα Κατσέλη, τονίζοντας: «Θα αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της δύσκολης συγκυρίας βασιζόμενοι αποκλειστικά στις δικές μας δυνάμεις».
Η υπουργός Οικονομίας υπογράμμισε ότι «η Ελλάδα έχει υποβάλει στην ΕΕ το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης, ένα πλήρες σχέδιο που αποτελεί τον οδικό χάρτη για τη δημοσιονομική εξυγίανση, την αναθέρμανση της οικονομικής δραστηριότητας και την παραγωγική αναδιάρθρωση του τόπου».
«Θα αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της δύσκολης συγκυρίας βασιζόμενοι αποκλειστικά στις δικές μας δυνάμεις» επισήμανε.
Παράλληλα, αναφερόμενη στις κερδοσκοπικές επιθέσεις που δέχεται το ευρώ, μέσω των «χτυπημάτων» στις χώρες του ευρωπαϊκού νότου, η κ. Κατσέλη σημειώνει: «Κάθε πρωτοβουλία των εταίρων μας στην ΕΕ για την αντιμετώπιση των κερδοσκοπικών επιθέσεων και τη σταθεροποίηση του ευρώ είναι ασφαλώς ευπρόσδεκτη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αν η Ουκρανία συμφωνήσει με τις ΗΠΑ, θα υπογράψουν τις εγγυήσεις ασφαλείας και ανοικοδόμησης στο Νταβός
- Βλάχος: «Η προσοχή μας είναι στην Ιταλία» – Χαλυβόπουλος: «Μεγάλος στόχος το χρυσό» (vid)
- Πετράλωνα: Αντιφασιστική συγκέντρωση για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν
- Η ΕΕ προτρέπει τη βαριά βιομηχανία να στηρίξει το brand «Made in Europe»
- Aπό το Homeland στο Slow Horses: Oι οκτώ καλύτεροι τηλεοπτικοί κατάσκοποι για γεωπολιτικό binge-watching
- Γερμανία: Θα αποφασίσουμε με τους Ευρωπαίους εταίρους την απάντηση στον Τραμπ για την επιβολή επιπλέον δασμών

