Με παλιά και νέα τραγούδια και κυρίως …αόρατος
O Φοίβος Δεληβοριάς, θα εμφανίζεται από την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου (4 Παρασκευοσάββατα χωρίς παράταση) στη μουσική σκηνή «Μετρό».
Ο γνωστός τραγουδοποιός θα είναι εκεί…αόρατος, παρέα με μια μπάντα υπερηρώων, κατεστραμένων από κυβερνητικά πειράματα (τον Hulk μπασίστα Σταμάτη Σταματάκη, τον Ψαλιδοχέρη ντράμερ Σωτήρη Ντούβα και τον Εκατόγχειρα πολυοργανίστα Γιώργο Κατσάνο).
Με βάση τον καινούργιο δίσκο του «Ο Αόρατος Άνθρωπος», θα παίξουν με απρόσμενο τρόπο τα παλιότερα τραγούδια του, και θα οδηγηθούν μέσα από δαιδαλώδεις διασκευές στον λυτρωτικό χορό του τέλους.
Ο χώρος θα είναι ειδικά διαμορφωμένος για τους όρθιους, τα τραπέζια θα περιοριστούν και οι αόρατες διαθέσεις μας θα αποκτήσουν επιτέλους σώμα….

Τηλ. 210 – 6461980
Από την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 10.30

Δεληβοριάς, Φοίβος