Φάρσα για βόμβα σε αεροσκάφος της Cyprus Airways στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τηλεφώνημα για βόμβα, που αποδείχθηκε κακόγουστη φάρσα, ταλαιπώρησε τους επιβάτες αεροσκάφους της Cyprus Airways στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Το αεροσκάφος εφτασε από το Παρίσι με 36 επιβάτες και επρόκειτο να επιβιβάσει άλλους 77 από τη Θεσσαλονίκη, με τελικό προορισμό τη Λάρνακα.
2
Τηλεφώνημα για βόμβα, που αποδείχθηκε κακόγουστη φάρσα, ταλαιπώρησε τους επιβάτες αεροσκάφους της Cyprus Airways στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».
Το αεροσκάφος έφτασε από το Παρίσι με 36 επιβάτες και επρόκειτο να επιβιβάσει άλλους 77 από τη Θεσσαλονίκη, με τελικό προορισμό τη Λάρνακα.
Αμέσως μετά το τηλεφώνημα πάρθηκαν όλα τα αναγκαία μέτρα, εκκενώθηκε το αεροσκάφος, έγινε ο προβλεπόμενος έλεγχος και αφού δεν εντοπίστηκε κάτι, το αεροπλάνο αναχώρησε για τη Λάρνακα, με καθυστέρηση περίπου δυόμισι ωρών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιανάι για τα σενάρια με τον Μοντέρο: «Θα ήθελα να τον δω μαζί με Μίτσιτς και Μπράιαντ»
- Λαζόπουλος: Με τόσους υπόδικους σε λίγο δεν θα λέμε κατεβαίνει το κόμμα της ΝΔ, αλλά η σπείρα της ΝΔ
- «Βιολάντα»: Στον ανακριτή σήμερα ο διευθυντής του εργοστασίου – Ποιο είναι το κατηγορητήριο
- Χανταϊός: Μία Γαλλίδα το νέο κρούσμα στο κρουαζιερόπλοιο Hondius – Συνεχίζεται ο επαναπατρισμός των επιβατών
- Παιδιά στη Βρετανία φορούν μούσια για να παρακάμψουν τους ελέγχους ηλικίας στα social media
- Τύμβος Καστά: Ο μεγαλύτερος ταφικός τύμβος στη Μακεδονία θα είναι επισκέψιμος από το 2028
- «Η Γαλατασαράι δίνει 35 εκατ. ευρώ για τον Καρέτσα» (pic)
- Ενάμιση κατώτατο μισθό θα πρέπει να δαπανήσει κάποιος για ενοίκιο στην Αθήνα – Το κόστος στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442