Ενας παγκόσμιος Τηλεμαραθώνιος για την ανακούφιση από την καταστροφή,
με τον George Clooney και τον Αϊτινό τραγουδιστή Wyclef Jean. Συμμετέχουν πάνω από 100 celebrities από το χώρο του κινηματογράφου, της μουσικής και τηλεόρασης.
Ο παγκόσμιος τηλεμαραθώνιος του MTV International «Hope for Haiti Now:
A Global Benefit for Earthquake Relief», που στοχεύει στην άμεση συμπαράσταση των σεισμοπαθών της Αϊτής και θα προβληθεί live από το MTV Greece ανακοινώνει τη συμμετοχή διασήμων που θα παραστούν στη φιλανθρωπική εκδήλωση.
Συγκεκριμένα, στον τηλεμαραθώνιο συμμετέχουν και υποστηρίζουν οι: · Wyclef Jean, Bruce Springsteen, Jennifer Hudson, Mary J. Blige, Shakira, και Sting από τη Νέα Υόρκη · Alicia Keys, Christina Aguilera, Dave Matthews, John Legend, Justin Timberlake, Stevie Wonder, Taylor Swift, και Group Performance από τους Keith Urban, Kid Rock, και Sheryl Crow από το Λος Άντζελες · Coldplay και Group Performance από τους Bono, The Edge, Jay-Z και Rihanna από το Λονδίνο ·
Συντονίζουν οι Wyclef Jean από τη Νέα Υόρκη, George Clooney από το Λος Άντζελες και Anderson Cooper του CNN από την Αϊτή Όλες οι μουσικές ερμηνείες της εκδήλωσης θα είναι διαθέσιμες για αγορά από $0.99 ανά τραγούδι μέσω του Apple® iTunes® Store, από το Σάββατο 23 Ιανουαρίου και ολόκληρο το ποσό από αυτές τις αγορές θα ενισχύει το έργο των Κοινωφελών Οργανισμών που συνεργάζονται με το «Hope for Haiti Now: A Global Benefit for Earthquake Relief».

Επιπλέον, στην εκδήλωση «Hope for Haiti Now: A Global Benefit for Earthquake Relief» θα παραβρεθούν για να ενισχύσουν το φιλανθρωπικό έργο περισσότεροι από 100 επώνυμοι από το χώρο του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και της μουσικής, απαντώντας τα τηλέφωνα για τις δωρεές και ενθαρρύνοντας το κοινό να συμμετάσχει.
Ακόμη, συντονιστές του «Hope for Haiti Now: A Global Benefit for Earthquake Relief» είναι οι Wyclef Jean από τη Νέα Υόρκη, George Clooney από το Λος Άντζελες, και Anderson Cooper του CNN , ο οποίος θα μας μεταφέρει ειδήσεις απευθείας από την Αϊτή.
Στη λίστα των Κοινωφελών Οργανισμών για την ανακούφιση των σεισμοπαθών της Αϊτής προστέθηκαν το Clinton Bush Haiti Fund και το Πρόγραμμα για την Καταπολέμηση της Πείνας των Ηνωμένων Εθνών, συμπληρώνοντας τους Oxfam America, Partners in Health, Ερυθρό Σταυρό, UNICEF και Yele Haiti Foundation. Σημειώνεται ότι το σύνολο των εισπράξεων θα κατανεμηθεί ισόποσα στους Κοινωφελείς Οργανισμούς που αναπτύσσουν δραστηριότητες αυτή την περίοδο στην Αϊτή.

Η απευθείας μετάδοση θα είναι τα ξημερώματα της Παρασκευής (προς Σάββατο), 22 Ιανουαρίου, στις 03:00 π.μ.

Επίσης, η εκδήλωση θα προβληθεί σε επανάληψη το Σάββατο 23 Ιανουάριου στις 21:00 και την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στις 21:00.