Μετά τον Γιάο Μινγκ, εκτός Μουντομπάσκετ και ο Πάρκερ
Aυξάνεται μέρα με τη μέρα ο αριθμός των αστέρων του ΝΒΑ που δηλώνουν πως πολύ δύσκολα θα αγωνιστούν με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας. Μετά τον Γιάο Μινγκ, τον Μανού Τζινόμπιλι και τον Πάου Γκασόλ, ήρθε και η σειρά του Τόνι Πάρκερ να δηλώσει πως θα προτιμούσε να ξεκουραστεί το καλοκαίρι.
Aυξάνεται μέρα με τη μέρα ο αριθμός των αστέρων του ΝΒΑ που δηλώνουν πως πολύ δύσκολα θα αγωνιστούν με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας.
Μετά τον Γιάο Μινγκ, τον Μανού Τζινόμπιλι και τον Πάου Γκασόλ, ήρθε και η σειρά του Τόνι Πάρκερ να δηλώσει πως θα προτιμούσε να ξεκουραστεί το καλοκαίρι.
«Είμαι κουρασμένος, έχω κουραστεί να παίζω μπάσκετ όλο τον χρόνο», τόνισε ο Γάλλος άσος των Σαν Αντόνιο Σπερς και συνέχισε:
«Πέρυσι τραυματίστηκα στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ και τώρα δεν θέλω να ρισκάρω. Εξάλλου, χρειάζομαι ξεκούραση. Τα τελευταία πέντε καλοκαίρια έπαιζα συνεχώς. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να ξεκουραστώ».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
LIVE: Μάιντς – Μπάγερν Μονάχου. Παρακολουθήστε live στις 16:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάιντς – Μπάγερν Μονάχου για την 31η αγωνιστική της Bundesliga.
Φρανκ Νιλικίνα και Ντόντα Χολ είναι οι δύο ξένοι που επέλεξε να κόψει ο Γιώργος Μπαρτζώκας από την δωδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με την ΑΕΚ - Διαθέσιμος ξανά ο Ταϊρίκ Τζόουνς
LIVE: Παναθηναϊκός – Μύκονος Betsson. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μύκονος Betsson για την 26η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.