Τηλεφωνήματα-φάρσες για τοποθέτηση βομβών πονοκέφαλος για την Αστυνομία
Μπαράζ κλήσεων δέχθηκε τη Δευτέρα το τηλεφωνικό κέντρο της Αμεσης Δράσης για τοποθέτηση βομβών σε διάφορα σημεία της περιοχής της πρωτεύουσας. Μέχρι τις 20:00 το βράδυ είχαν γίνει περίπου 20 κλήσεις που όπως αποδείχθηκε επρόκειτο για φάρσες.
2
Μπαράζ κλήσεων δέχθηκε τη Δευτέρα το τηλεφωνικό κέντρο της Αμεσης Δράσης για τοποθέτηση βομβών σε διάφορα σημεία της περιοχής της πρωτεύουσας.
Μέχρι τις 20:00 το βράδυ είχαν γίνει περίπου 20 κλήσεις που όπως αποδείχθηκε επρόκειτο για φάρσες.
Μεταξύ αυτών ήταν και τηλεφώνημα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στο Σύνταγμα και τη Μητρόπολη Περιστερίου. Στη δεύτερη μάλιστα περίπτωση η Αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή.
Το Σάββατο, μετά την έκρηξη στον περίβολο της Βουλής, η Αμεση Δράση είχε δεχθεί δύο ανάλογα τηλεφωνήματα-φάρσες, το ένα πάλι για το ξενοδοχείο Μ.Βρετανία και το άλλο για τον περιβάλλοντα χώρο της Βουλής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πυρά της ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς – «Για μια ακόμα μια φορά αποκλίνουμε από την Ευρώπη»
- Το Μεξικό θα υποβάλει μηνυτήριες αναφορές στις ΗΠΑ για θανάτους πολιτών του που σκοτώθηκαν από την ICE
- Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Γαλλία: Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Χάαλαντ: «Αν δείτε τι συμβαίνει στη Νορβηγία, θα καταλάβετε ότι δεν είναι η συνηθισμένη εικόνα της χώρας»
- Η πληρωμένη απάντηση του Αλ. Τσίπρα στον Άδωνι και τα… λουλούδια
- «Ο παππούς μου, ο Τσαρλς Μάνσον» – Διαγενεακό τραύμα και η οδύσσεια ενός καταραμένου DNA
- Γαλλία: Το ματς με το Μαρόκο έφερε 20.000 αστυνομικούς στους δρόμους
- Επίσημα στην Άρσεναλ ο Ιλάν Μελιέ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442