Στόχος το άνοιγμα των Τεμπών μέχρι το Πάσχα
Μέχρι τις γιορτές του Πάσχα στοχεύει το υπουργείο Υποδομών να έχει δοθεί ξανά στην κυκλοφορία το τμήμα της εθνικής οδού στα Τέμπη. Αυτήν την εβδομάδα αναμένεται η κατάθεση μελετών και σχεδίου αποκατάστασης από τον παραχωρησιούχο του έργου.
2
Στόχος του Υπουργείου Υποδομών είναι πριν το Πάσχα να έχει ανοίξει με ασφάλεια ο δρόμος στα Τέμπη, δήλωσε τη Δευτέρα ο υφυπουργός Γιάννης Μαγκριώτης.
Όπως ανακοίνωσε, το Υπουργείο περιμένει αυτήν την εβδομάδα από τη πλευρά του παραχωρησιούχου, όπως η Σύμβαση Παραχώρησης ορίζει, να καταθέσει τις μελέτες και το σχέδιο αποκατάστασης και ασφαλούς διέλευσης από τα Τέμπη.
Τόσο ο ανεξάρτητος μηχανικός, όσο και η Εγνατία ΑΕ που εποπτεύει εκ μέρους του δημοσίου τον παραχωρησιούχο, θα μπορέσει σε συνεργασία μαζί του, να δώσουν στο Υπουργείο τα τελικά χρονοδιαγράμματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ωράριο εργασίας: Σε εφαρμογή από 16/2 ο νέος εργασιακός νόμος με το 13ωρο – Τι πρέπει να γνωρίζετε
- Ο μύθος της ισότητας: πώς η Γαλλία επιστρέφει σε μια κοινωνία κληρονόμων
- Αγρότες: Αποχώρησαν από το μπλόκο του Προμαχώνα και ετοιμάζονται για την πανελλαδική σύσκεψη
- Πάτρα: Νεκρός πρώην προπονητής μετά από φωτιά στο σπίτι του
- Μεσσίες ή Τιμωροί; Τα φαινόμενα τύπου Καρυστιανού και η απαξίωση των παραδοσιακών πολιτικών κομμάτων
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Τσέλσι
