
Ο Πανθρακικός έφτασε τις 10 αποδεσμεύσεις, λύνοντας το συμβόλαιο του Οράκ
Οι αποχωρήσεις παικτών δεν έχουν τελειωμό στον Πανθρακικό. Την Παρασκευή η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Ρουμάνο μέσο, Ντάνιελ Οράκ, ο οποίος είναι ο 10ος παίκτης που αποχωρεί από την ομάδα της Θράκης. Ο παίκτης ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του.
2
Οι αποχωρήσεις παικτών δεν έχουν τελειωμό στον Πανθρακικό. Την Παρασκευή η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Ρουμάνο μέσο, Ντάνιελ Οράκ, ο οποίος είναι ο 10ος παίκτης που αποχωρεί από την ομάδα της Θράκης.
Ο Οράκ προστέθηκε στη μεγάλη λίστα με τα ονόματα των παικτών, οι οποίοι εδώ και κάμποσες ημέρες λύνουν ο ένας μετά τον άλλο τα συμβόλαιά τους με τη διοίκηση και έτσι ο παίκτης ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του.
Στο μεταξύ, χαρά, γιορτινή ατμόσφαιρα και ζεστασιά προσέφεραν την Παρασκεύη στα περιθαλπόμενα παιδιά του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Παίδων Κομοτηνής μέλη της διοίκησης, ο προπονητής και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ομάδας.
Η διοίκηση, με τη συμπαράσταση του ποδοσφαιρικού τμήματος, προσέφερε αναμνηστικά δώρα σε όλα τα παιδιά, ενώ μοίρασε στους υπευθύνους του Θεραπευτηρίου απαραίτητα καθημερινά προϊόντα, που έχουν ως στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΗΠΑ: Δικαστής αμφισβητεί τη συνταγματικότητα της προσφυγής του Τραμπ εναντίον της αμερικανικής εφορίας
- Greece Expands List of Protected ‘Untouched Beaches’
- «Ξέσπασε» ο Γκουαρντιόλα με τις τιμές των εισιτηρίων του Μουντιάλ: «Το ποδόσφαιρο είναι για τους φιλάθλους»
- Κεφαλονιά: Για απάτη είχε μηνυθεί από πρώην πελάτη του ο 66χρονος που μιλούσε με τη Μυρτώ το μοιραίο βράδυ
- ΣΥΡΙΖΑ για ρεπορτάζ in: Πόσο καιρό θα κάνει τον «ψόφιο κοριό» για τις υποκλοπές ο Μητσοτάκης;
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25/4): Δράση με τελικό Κυπέλλου, Stoiximan GBL και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο


