2

Την αισιοδοξία του για την δύσκολη συνέχεια της Σούπερ Λίγκα, παρά την δυσμενή θέση στην οποία βρίσκεται ο Πανθρακικός, εξέφρασε σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε την Πέμπτηο Αλμπέρ Καρτιέ. Ο Γάλλος τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει ακόμα περισσότερο, προκειμένου να βελτιώσει την εικόνα της.

«Ξεκινάω με το ότι δεν αποδεχόμαστε την μοίρα μας. Δεν είναι ότι δεν έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές ή ότι έχουμε μόνοδύο πόντους. Ο στόχος για την συνέχεια είναι να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο και να βελτιωθούμε καθώς πιστεύουμε στην αξία της δουλειάς μας» δήλωσε αρχικά ο Καρτιέ.

Και συνέχισε, αναφερόμενος στα προβλήματα που αντιμετωπίζει εν όψει της αναμέτρησης με τονΠΑΣ Γιάννινα:

«Ελπίζω πως στο παιχνίδι της Κυριακής θα έχουμε το Κασάρ που αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της άμυνας μας, είναι τραυματίας αλλά το ιατρικό επιτελείο θα προσπαθήσει να τον επαναφέρει. Έχουμε κάποιες απουσίες με τιμωρίες όπως οι Μπέλεκ και Μπαχαρίδης. Υπάρχουν πολλά προβλήματα στην άμυνα και έτσι θα δώσουμε μια ευκαιρία στον Σπύρο Ματετζίδη που προέρχεται από την ομάδα Νέων».

Στην συνέχεια, σχολίασε την εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι με τον Ηρακλή:

«Η ομάδα στο πρώτοημίχρονο απέναντι στον Ηρακλή για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν κοντά στην νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο 2ο ημίχρονο δεν είχαμε ανάλογη απόδοση και έτσι χάσαμε. Προσπάθεια μας είναι να προετοιμάσουμε την ομάδα να είναι έτοιμη για την νέα χρονιά και θα δοθεί χρόνος συμμετοχής και σε άλλους παίκτες».

Τέλος, αναφέρθηκε στον τομέα των μεταγραφών, ενώ σχολίασε και την απόδοση των νεοαποκτηθέντων, Παπαδόπουλου, Πιθαρούλη και Μπέλεκ:

«Στον μεταγραφικό τομέα υπάρχουν σκέψεις για να αποκτηθεί κάποιος ποδοσφαιριστής και πιστεύω πως θα γίνει αυτό. Ο Παπαδόπουλος στο 1ο του παιχνίδι φάνηκε να είναι πιο έτοιμος και μπορεί σύντομα να βοηθήσει την ομάδα. Το ίδιο ισχύει και για τον Πιθαρούλη που έχει ποιότητα και είμαι σίγουρος πως θα αποτελέσει στέλεχος της ομάδας.

» Ο Μπέλεκ είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που έχει πολύ καλά τεχνικά στοιχεία. Πρέπει να μάθει όμως να έχει ηρεμία στο παιχνίδι του αλλά και στις αντιδράσεις του απέναντι στους αντιπάλους του.

» Ήταν ένα σημείο όπου μείναμε με παίχτη λιγότερο για σχεδόν ένα ημίχρονο. Προσωπικά δεν είδα την φάση αλλά μίλησα με τους συνεργάτες μου. Ήταν θέμα συζήτησης με όλη την ομάδα στην προπόνηση της Πέμπτης. Πάντως επιβλήθηκε σχετικό πρόστιμο στον ποδοσφαιριστή».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr