Ανοίγουν και για ασφαλισμένους άλλων Ταμείων τα στρατιωτικά νοσοκομεία
Σε στρατιωτικά νοσοκομεία θα μπορούν να νοσηλεύονται και ασφαλισμένοι άλλων Ταμείων. Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Ευ.Βενιζέλος δεσμεύτηκε ότι θα ενισχυθούν με προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή, ενώ τόνισε ότι γίνονται προσπάθειες για εξυγίανση των οικονομικών τους.
2
Σε στρατιωτικά νοσοκομεία θα μπορούν πλέον να νοσηλεύονται και ασφαλισμένοι άλλων ταμείων, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος επισκέφθηκε το 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Ο κ. Βενιζέλος πρόσθεσε ότι ήδη σε στρατιωτικά νοσοκομεία νοσηλεύονται υπό προϋποθέσεις ασφαλισμένοι του ΟΠΑΔ και προανήγγειλε ότι το μέτρο αυτό θα επεκταθεί και σε άλλα ταμεία.
Δεσμεύτηκε μάλιστα ότι τα στρατιωτικά νοσοκομεία της χώρας θα ενισχυθούν με προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή , ενώ τόνισε ότι καταβάλλονται προσπάθειες για την εξυγίανση των οικονομικών τους.
Ο υπουργός συναντήθηκε με τη διοίκηση του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου και ενημερώθηκε για τη λειτουργία του, ενώ επισκέφθηκε ασθενείς και αντάλλαξε μαζί τους ευχές.
Παρατήρησε, μάλιστα, ότι«αν αντιμετωπιστεί το οξύ δημοσιονομικό πρόβλημα θα μας επιτρέψει μετά να εφαρμόσουμε και όλη μας την πολιτική, για την υγεία, την πρόνοια, την εκπαίδευση, την αναδιάρθρωση της δημόσιας διοίκησης».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ωράριο εργασίας: Σε εφαρμογή από 16/2 ο νέος εργασιακός νόμος με το 13ωρο – Τι πρέπει να γνωρίζετε
- Ο μύθος της ισότητας: πώς η Γαλλία επιστρέφει σε μια κοινωνία κληρονόμων
- Αγρότες: Αποχώρησαν από το μπλόκο του Προμαχώνα και ετοιμάζονται για την πανελλαδική σύσκεψη
- Πάτρα: Νεκρός πρώην προπονητής μετά από φωτιά στο σπίτι του
- Μεσσίες ή Τιμωροί; Τα φαινόμενα τύπου Καρυστιανού και η απαξίωση των παραδοσιακών πολιτικών κομμάτων
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Τσέλσι
