Τουρκικά μαχητικά πάνω από την Ανδρο εν ώρα άσκησης του Πολεμικού Ναυτικού
Πάνω από δεσμευμένη περιοχή στο πεδίο βολής της Ανδρου, τη στιγμή που εκτελούνταν ασκήσεις του Πολεμικού Ναυτικού, πέταξαν το πρωί δύο τουρκικά F-16. Αμεσως ενεργοποιήθηκε η «κόκκινη» τηλεφωνική γραμμή μεταξύ του Αρχηγείου της Λάρισας και του Εσκί Σεχίρ, ενώ τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν από ελληνικά μαχητικά.
30
Πάνω από δεσμευμένη περιοχή στο πεδίο βολής της Ανδρου, τη στιγμή που εκτελούνταν ασκήσεις του Πολεμικού Ναυτικού με αληθινά πυρά, πέταξαν το πρωί δύο τουρκικά F-16.
Όπως μετέδωσε το Mega, αμεσως ενεργοποιήθηκε η «κόκκινη» τηλεφωνική γραμμή μεταξύ τουΑρχηγείου της Λάρισας και του Εσκί Σεχίρ, ενώ τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν από ελληνικά μαχητικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τα ατυχήματα που μπορεί να πάθει ένας σκύλος
- Χίος: Συνελήφθη διακινητής μετά από καταδίωξη – Μετέφερε 36 μετανάστες
- Δάκρυσε όλο το Σικάγο: Στον ουρανό του «United Center» η φανέλα του Ντέρικ Ρόουζ (pics, vids)
- Good Job Nicky: Ποια είναι η 24χρονη τραγουδίστρια που του έχει κλέψει την καρδιά
- Στην «εποχή Τραμπ» εξωτερική πολιτική δεν γίνεται με φραστικές ακροβασίες
- Super League: Ψάχνει διπλό στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός – Άρης και Λεβαδειακός «μάχονται» στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

