Ακόμη ένας θάνατος ασθενούς με βεβαρημένο ιστορικό από τη νέα γρίπη
Αθήνα: Ένας ακόμη θάνατος ασθενούς με νέα γρίπη προστέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 29.
Αθήνα: Ένας ακόμη θάνατος ασθενούς με νέα γρίπη προστέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 29.
Πρόκειται για μία 49χρονη γυναίκα με βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό, η οποία κατέληξε, ενώ νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με νέα γρίπη.
Η ασθενής έπασχε από σακχαρώδη διαβήτη και νοσογόνο παχυσαρκία, παρουσίασε πολυοργανική ανεπάρκεια και απεβίωσε.
Εν τω μεταξύ, με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται ο εμβολιασμός του πληθυσμού στα εμβολιαστικά κέντρα της χώρας.
Την Πέμπτη, τρίτη ημέρα εμβολιασμού του υγιούς πληθυσμού εμβολιάστηκαν 28.232 άτομα, ενώ η τηλεφωνική γραμμή 1135 δέχτηκε 24.185 κλήσεις.
Από την ημέρα έναρξης του προγράμματος εμβολιασμού (16 Νοεμβρίου) μέχρι και τις 3 Δεκεμβρίου, έχουν εμβολιαστεί συνολικά 183.328 άτομα και η τηλεφωνική γραμμή 1135 έχει δεχτεί 279.962 κλήσεις.
health.in.gr
- Στο Νέο Δελχί η κυβέρνηση Μόντι τα βάζει με την Gen Z της Ινδίας – Πόσο θα αντέξουν χωρίς ίντερνετ;
- «Απολαύστε τη διαδρομή» – Το μήνυμα Μασκ για την επέλαση της ΑΙ
- Amazon: Όχι στη χρήση εικόνων ΑΙ από πωλητές μετά από νόμο της Νέας Υόρκης
- OHE: Εγκρίθηκε η θητεία του επικεφαλής για τα ανθρώπινα δικαιώματα για ακόμα 4 χρόνια – Ποιοί καταψήφισαν
- Ισπανία: Η πυρκαγιά στη Μαδρίτη έχει ξεπεράσει την ικανότητα κατάσβεσής της – Η ΕΕ στέλνει κι άλλες δυνάμεις
- Οι καύσωνες αυξάνουν τη τουριστική ζήτηση για «ψυχρούς προορισμούς»
- Γιορτή σήμερα 25 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442