Γραμμένο με τρόπο άμεσο, το βιβλίο πραγματικά ταξιδεύει τον αναγνώστη σε όλο τον αρχαίο κόσμο μέσα από 500 αξιοθαύμαστα, εκπληκτικά, αστεία, μακάβρια και συναρπαστικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε για τους ανθρώπους, τους τόπους και τα γεγονότα.
Μια έκδοση του Βρετανικού Μουσείου, με 180 έγχρωμες εικόνες από αντικείμενα των συλλογών του.

Γραμμένο με τρόπο άμεσο, το βιβλίο πραγματικά ταξιδεύει τον αναγνώστη σε όλο τον αρχαίο κόσμο (όχι μόνο στην αρχαία Ελλάδα, αλλά και στην Αίγυπτο, στο Μεξικό, στη Ρώμη, στην Κίνα και αλλού) μέσα από 500 αξιοθαύμαστα, εκπληκτικά, αστεία, μακάβρια και συναρπαστικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε για τους ανθρώπους, τους τόπους και τα γεγονότα.

Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο σε συνεργασία με το Βρετανικό Μουσείο κυκλοφορεί επίσης: Κάρολ Ντόναχιου, Η ιστορία της γραφής.

Παρουσίαση της συγγραφέα

Η Καρολάιν Χιούιτ είναι υπεύθυνη για την εκπαίδευση μέσω Διαδικτύου στο Τμήμα Εκπαίδευσης και Κοινού του Βρετανικού Μουσείου. Επίσης είναι συγγραφέας του βιβλίου Quiz Book of the Ancient World (British Museum Press, 2004).

Μαρίζα Ντεκάστρο
Μεταίχμιο
Καρολάιν Χιούιτ