Πέμπτη 16 Ιουλίου 2026
weather-icon 30o
Φιλόδοξη και ενθουσιώδη χαρακτήρισε την Εφές ο Γιαννάκης

Φιλόδοξη και ενθουσιώδη χαρακτήρισε την Εφές ο Γιαννάκης

Το εγκώμιο της Εφές Πίλσεν έπλεξε ο Παναγιώτης Γιαννάκης σε δηλώσεις του στον επίσημο δικτυακό τόπο της Εuroleague ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την τουρκική ομάδα την Πέμπτη (21:00) στο ΣΕΦ. «Μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στον αντίπαλο» είπε χαρακτηριστικά. Αισιόδοξοι οι Τούρκοι.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

89

Το εγκώμιο της Εφές Πίλσεν έπλεξε ο Παναγιώτης Γιαννάκης σε δηλώσεις του στον επίσημο δικτυακό τόπο της Εuroleague ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την τουρκική ομάδα την Πέμπτη (21:00) στο ΣΕΦ.

«Η Εφές Πίλσεν είναι μια φιλόδοξη και ενθουσιώδης ομάδα. Επαιξαν πολύ καλά στα δύο τελευταία ματς και έχουν βάθος στο ρόστερ και ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στον αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του ματς. Από τη στιγμή που έχουμε προβλήματα τραυματισμών, όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να βοηθήσουν» τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά του, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Θοδωρής Παπαλουκάς είπε: «Ημασταν βελτιωμένοι στα δύο τελευταία ματς με τη Λιέτουβος Ρίτας και την Καβάλα. Τώρα έχουμε περισσότερο πάθος, καλύτερη συμπεριφορά και είναι κάτι που βελτιώνει το παιχνίδι μας. Η Εφές Πίλσεν έχει πολλούς καλούς παίκτες και παρότι δεν έχουν δείξει ακόμα όλες τους τις δυνατότητες, είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα. Εμείς πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να μην τους επιτρέψουμε να κάνουν την πρώτη τους μεγάλη νίκη φέτος».

Αισιόδοξοι οι Τούρκοι

Ο τεχνικός της Εφές Πίλσεν, Εργκίν Αταμάν, αφού πρώτα παραδέχθηκε τη δυσκολία της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, υπογράμμισε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα θα προσπαθήσει να «αρπάξει» την εκτός έδρας νίκη.

«Πάμε να παίξουμε τον πιο δυνατό εκτός έδρας αγώνα μας για φέτος. Ο Ολυμπιακός είναι μια εξαιρετική ομάδα γεμάτη με σπουδαίους παίκτες, όπως ο Νίκολα Βούιτσιτς, ο Θοδωρής Παπαλουκάς και ο Λίνας Κλέιζα» είπε αρχικά ο Ατμάν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας και πρόσθεσε:

«Σίγουρα έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους, αλλά πέτυχαν μια μεγάλη νίκη εναντίον της Λιέτουβος Ρίτας την περασμένη εβδομάδα. Εμείς έχουμε ένα σύνολο με έμπειρους και ταλαντούχους παίκτες και οι εμφανίσεις μας βελτιώνονται στα τελευταία παιχνίδια και αυτό με κάνει να έχω ελπίδες για αυτό το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να αρπάξουμε τη νίκη στο ΣΕΦ, ένα γήπεδο που το γνωρίζουμε καλά».

Από την πλευρά του, ο Πρέστον Σούμπερτ είπε: «Δεν είναι πολλά αυτά που μπορείς να πεις για τον Ολυμπιακό, εκτός από το γεγονός πως είναι μια υπέροχη ομάδα. Αν θέλουμε να πετύχουμε νίκη στο ΣΕΦ, πρέπει να κάνουμε πολύ καλύτερα πράγματα από όσα έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής. Έχουμε τις ικανότητες και την δύναμη να αποδείξουμε ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη στον Πειραιά. Και αυτό είναι που θέλουμε να κάνουμε εκεί».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2026
Cookies