Ο Πανελλήνιος εξασφάλισε την πρόκρισή του στους ομίλους του EuroCup, μετά τα διπλά παιχνίδια με την Ρίγα και μαζί με τον Αρη θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη διοργάνωση. Οι δύο ελληνικές ομάδες θα μάθουν τους αντιπάλους τους την Παρασκευή (13:00) στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείου Ολυμπισμού και αθλητισμού της Βαρκελώνης.
Ο Πανελλήνιος εξασφάλισε την πρόκρισή του στους ομίλους του EuroCup, μετά τα διπλά παιχνίδια με την Ρίγα και μαζί με τον Αρη θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη διοργάνωση. Οι δύο ελληνικές ομάδες θα μάθουν τους αντιπάλους τους την Παρασκευή (30/10) το μεσημέρι (13:00GR) στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείου Ολυμπισμού και αθλητισμού της Βαρκελώνης.
Μία αναμέτρηση απομένει για να ολοκληρωθεί η προκριματική φάση και να μάθουμε ποια εκ των Μπιλμπάο και Ντόνετσκ θα είναι 32η ομάδα των ομίλων. Η Ντόνετσκ νίκησε στο πρώτο παιχνίδι με 71-63, αλλά η Μπιλμπάο είναι βέβαιο πως στην έδρα της θα παρουσιαστεί πιο ισχυρή.
Οι δύο ομάδες θα λύσουν τους λογαριασμούς τους στις 3 Νοεμβρίου, ωστόσο, επειδή αυτή είναι η μόνη… εκκρεμότητα, η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (30/10) και θα προκύψουν οι όμιλοι της διοργάνωσης.
Το πρώτο τζάμπολ της φάσης των ομίλων θα γίνει στις 24 Νοεμβρίου και οι ομάδες που θα λάβουν μέρος είναι οι εξής: