Ο Παγδατής «σήκωσε» κούπα στο τουρνουά ATP Τσάλεντζερ της Τασκένδης
Ο Μάρκος Παγδατής κατέκτησε το τουρνουά ATP Τσάλεντζερ της Τασκένδης 125.000 δολαρίων, καθώς στον τελικό επικράτησε του Ουζμπέκου, Ντένις Ιστομίν με 2-1 σετ. Ο Κύπριος «καθάρισε» τον αγώνα μέσα σε μιάμιση ώρα, κερδίζοντας το πρώτο σετ με 6-3, στο δεύτερο έπαθε «μπλάκ άουτ» και έχασε με 1-6 και στο τρίτο νίκησε με 6-3.
Ο Μάρκος Παγδατής κατέκτησε το τουρνουά ATP Τσάλεντζερ της Τασκένδης 125.000 δολαρίων, καθώς στον τελικό επικράτησε του Ουζμπέκου, Ντένις Ιστομίν με 2-1 σετ.
Ο Κύπριος «καθάρισε» τον αγώνα μέσα σε μιάμιση ώρα, κερδίζοντας το πρώτο σετ με 6-3, στο δεύτερο έπαθε «μπλάκ άουτ» και έχασε με 1-6 και στο τρίτο νίκησε με 6-3.
«Όπλο» του Παγδατή ήταν το δυνατό σερβίς του με τον Κύπριο τενίστα να πετυχαίνει 6 άσους.
Ο 25χρονος Γάλλος εξτρέμ αναμένεται ν’ ακούσει ένα… μυθικό ποσό από την διοίκηση του γερμανικού συλλόγου, για να επεκτείνει την συνεργασία του με την πρωταθλήτρια Γερμανίας