
Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNICEF ο Ορλάντο Μπλουμ
Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNICEF ανακηρύχθηκε ο γνωστός Βρετανός ηθοποιός Ορλάντο Μπλουμ, ο οποίος δεσμεύθηκε να τιμήσει τον τίτλο του και συμβάλλει ενεργά στο έργο της οργάνωσης.
43
Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNICEF ανακηρύχθηκε ο γνωστός Βρετανός ηθοποιός Ορλάντο Μπλουμ, ο οποίος δεσμεύθηκε να τιμήσει τον τίτλο του και συμβάλλει ενεργά στο έργο της οργάνωσης.
Σύμφωνα με το BBC, η πρώτη αποστολή που του ανατέθηκε είναι η μαγνητοσκόπηση μηνύματος-έκκλησης για την πρόσβαση των παιδιών των αναπτυσσόμενων χωρών σε καθαρό πόσιμο νερό.
«Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τη UNICEF, στόχος της οποίας είναι η δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για τα παιδιά» δήλωσε ο πρωταγωνιστής των Πειρατών της Καραϊβικής και του Αρχοντα των Δαχτυλιδιών.
Δεν είναι, πάντως, η πρώτη φορά που το όνομα του Ορλάντο Μπλουμ συνδέεται με τη δράση της UNICEF. Το 2007 συνεργάστηκε με την οργάνωση όταν επισκέφθηκε σχολεία και απομονωμένα χωριά του Νεπάλ. Επίσης, ως εκπρόσωπός της, έχει επισκεφθεί το Σαράγεβο και τη Μόσχα.
Τον τίτλο του Πρέσβη Καλής Θελήσεως έχουν λάβει στο παρελθόν οι Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ρότζερ Μουρ, Βανέσα Ρεντγκρέιβ, Όντρι Χέπμπορν, Σακίρα και Ράιαν Γκιγκς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κουτσούμπας: Σήμερα προσγειωθήκατε κ. Μητσοτάκη σε αυτή τη χώρα; Εσείς δεν κυβερνάτε επτά χρόνια;
- Μυτιλήνη: Μεγάλη συμμετοχή στο παλλεσβιακό συλλαλητήριο – Ζητούν άμεσες λύσεις οι κτηνοτρόφοι
- Έρχεται το πρώτο Σούπερ Καπ στη Euroleague – Το φορμάτ και οι πρώτες ομάδες που θα συμμετάσχουν
- Σακελλαρίδης: Επικίνδυνος ο Μητσοτάκης – Δεν δίστασε να εργαλειοποιήσει την περιπέτεια υγείας Μυλωνάκη
- Τσουκαλάς: «Θεσμικό κατάντημα για τη χώρα είναι ότι παραμένει υπουργός ο κ. Γεωργιάδης»
- Φάμελλος: Κύριε Μητσοτάκη, είστε ένας εκβιαζόμενος και διαπλεκόμενος πρωθυπουργός – Για αυτό πρέπει να φύγετε





