
Δεκάδες νεκροί στις Φιλιππίνες εξαιτίας κατολισθήσεων
Τουλάχιστον 168 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από κατολισθήσεις που προκάλεσαν οι καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις στις ορεινές περιοχές στο βόρειο τμήμα των Φιλιππίνων. Περισσότεροι από 30 είναι οι αγνοούμενοι.
43
Τουλάχιστον 168 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από κατολισθήσεις που προκάλεσαν οι καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις στις ορεινές περιοχές στο βόρειο τμήμα των Φιλιππίνων.
Προηγούμενος απολογισμός έκανε λόγο για 91 νεκρούς. Ωστόσο, νεώτερα στοιχεία δείχνουν πως μόνο στην επαρχία Μπενγκέτ σκοτώθηκαν 120 άνθρωποι.
Τις τελευταίες εβδομάδες οι Φιλιππίνες έχουν βρεθεί στο επίκεντρο έντονων καιρικών φαινομένων.
Στα τέλη Σεπτεμβρίου η χώρα δέχθηκε το ισχυρό χτύπημα του τυφώνα Κετσάνα, που σύμφωνα με νεώτερο απολογισμό άφησε πίσω του 337 νεκρούς, ενώ 37 άνθρωποι αγνοούνται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Η μεγάλη επιστροφή του Ταϊρίς Χαλιμπέρτον μετά από 10 μήνες
- Μεξικό: Αδιανόητος καβγάς πάνω από φέρετρο – Ερωμένες διαπίστωσαν ότι έκλαιγαν τον ίδιο άντρα
- Πάσχα: Ήθη, έθιμα και δοξασίες στη δυτική Θεσσαλία τη Μεγάλη Πέμπτη – Το βάψιμο αυγών με κρεμμυδόφυλλα
- Δίκαιο ή λογοκρισία; Η ακύρωση του Wireless και το μπλόκο στον Κάνιε Γουέστ διχάζουν
- Η ΑΕΚ κοντράρεται με τη Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Βαγιέκας» για τα προημιτελικά του Europa Conference League
- Fuel Pass: Ποια ΑΦΜ μπορούν να κάνουν αίτηση τη Μεγάλη Πέμπτη – Πότε ανοίγει για όλους
