Παρασκευή 08 Μαϊου 2026
weather-icon 22o
Σχεδόν 200 παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν την Κυριακή στην Ιταλία

Σχεδόν 200 παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν την Κυριακή στην Ιταλία

Σχεδόν 200 παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν την Κυριακή από τις ιταλικές αρχές κατά την άφιξή τους στη Σικελία και την Ανκόνα. Οι περισσότεροι είχαν ταξιδέψει με πλοίο από τη Λιβύη, ενώ οι 44 εντοπίστηκαν μέσα σε φορτηγό που προερχόταν από την Ελλάδα.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

36

Σχεδόν 200 παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν από τις ιταλικές αρχές κατά την άφιξή τους στη Σικελία και την Ανκόνα, μετέδωσε την Κυριακή το πρακτορείο Ansa.

Η πρώτη ομάδα 138 μεταναστών εντοπίστηκε το πρωί κοντά στις Συρακούσες. Προέρχονταν από τη Λιβύη και έφτασαν στην Ιταλία με σκάφος που οδηγούσαν δύο Αιγύπτιοι, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν. Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, κάθε μετανάστης είχε πληρώσει 700 ως 1.000 δολάρια για το ταξίδι.

Η δεύτερη ομάδα, με 44 άτομα από το Πακιστάν, την Τουρκία και το Μπανγκλαντές, εντοπίστηκε μέσα σε φορτηγό που προερχόταν από την Ελλάδα και επισήμως μετέφερε λαχανικά με προορισμό την Γερμανία. Ο Τούρκος οδηγός του συνελήφθη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 08 Μαϊου 2026
Cookies