
Ματαίωση παραστάσεων στο 22ο Φεστιβάλ Βύρωνα
Ματαιώνονται οι προγραμματισμένες παραστάσεις του 22ου Φεστιβάλ Βύρωνα «Ιωνίας Εγκώμιον» που επρόκειτο να ανέβει στις 13 Σεπτεμβρίου και «Kruder & Dorfmeister-Rarov Stellar» στις 19 Σεπτεμβρίου.
91
Ματαιώνονται οι προγραμματισμένες παραστάσεις του 22ου Φεστιβάλ Βύρωνα «Ιωνίας Εγκώμιον» που επρόκειτο να ανέβει στις 13 Σεπτεμβρίου και «Kruder & Dorfmeister-Rarov Stellar» στις 19 Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, το Φεστιβάλ δηλώνει ότι οι παραστάσεις του ματαιώνονται «χωρίς καμία ευθύνη».
Η παράσταση «Ιωνίας Εγκώμιον» ματαιώνεται λόγω αστάθειας καιρού και Kruder & Dorfmeister-Rarov Stellar, με ευθύνη της παραγωγής των καλλιτεχνών.
Η εξαργύρωση των εισιτηρίων γίνεται στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Βύρωνα και στα ταμεία του Θεάτρου Βράχων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κουτσούμπας: Σήμερα προσγειωθήκατε κ. Μητσοτάκη σε αυτή τη χώρα; Εσείς δεν κυβερνάτε επτά χρόνια;
- Μυτιλήνη: Μεγάλη συμμετοχή στο παλλεσβιακό συλλαλητήριο – Ζητούν άμεσες λύσεις οι κτηνοτρόφοι
- Έρχεται το πρώτο Σούπερ Καπ στη Euroleague – Το φορμάτ και οι πρώτες ομάδες που θα συμμετάσχουν
- Σακελλαρίδης: Επικίνδυνος ο Μητσοτάκης – Δεν δίστασε να εργαλειοποιήσει την περιπέτεια υγείας Μυλωνάκη
- Τσουκαλάς: «Θεσμικό κατάντημα για τη χώρα είναι ότι παραμένει υπουργός ο κ. Γεωργιάδης»
- Φάμελλος: Κύριε Μητσοτάκη, είστε ένας εκβιαζόμενος και διαπλεκόμενος πρωθυπουργός – Για αυτό πρέπει να φύγετε





