Πέμπτος ο Κοκκαλάνης στο Παγκόσμιο RSX με «βλέψεις» και για μετάλλιο
Ο Βύρων Κοκκαλάνης πλέει στην 5η θέση της γενικής κατάταξης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστοσανίδων RSX που διεξάγεται στην Αγγλία μετά τη συμπλήρωση 8 ιστιοδρομιών. Ο νεαρός πρωταθλητής έχει συγκεντρώσει 32 βαθμούς και στοχεύει με αξιώσεις ακόμα και στο μετάλλιο. Ο Νίκος Κακλαμανάκης υποχώρησε στη 16η θέση με 76 β.
Ο Βύρων Κοκκαλάνης πλέει στην 5η θέση της γενικής κατάταξης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστοσανίδων RSX που διεξάγεται στην Αγγλία μετά τη συμπλήρωση 8 ιστιοδρομιών.
Ο νεαρός πρωταθλητής έχει συγκεντρώσει 32 βαθμούς και στοχεύει με αξιώσεις ακόμα και στο μετάλλιο. Ο Νίκος Κακλαμανάκης υποχώρησε στη 16η θέση με 76 β.
Πρώτος είναι ο Βρετανός Ντέμσεϊ με 17 βαθμούς, 2ος ο Ισραηλινός Μασία με 23 βαθμούς, τρίτος ο Πολωνός Μιαρζίνσκι Miarczynski με 28 β.
Στον ασημένιο στολίσκο ο Αντ. Βαχαβιόλος είναι 65ος με 192 β., ο Αντ. Χριστοφής 91ος με 272 β. και ο Λεων. Οικονομίδης 96ος με 294 β.
Στη κατηγορία γυναικών η Αγγελική Σκαρλάτου είναι 18η με 75 β. η Αντωνία Δαύρου 38η με 111 β. και η Ευαγγελία Καραγιώργου 47η με 143 β. Πρώτη είναι η Ισπανίδα Αλαμπού με 12 βαθμούς ποινής.