Στα πλαίσια του 38ου Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο (Αίθουσα Εκδηλώσεων) το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, στις 20:00 μ.μ., ο Δημήτρης Γ. Στεφανάκης με αφορμή το καινούργιο του μυθιστόρημα συζητά με το κοινό για την ποιότητα ζωής στον κόσμο της Μεσογείου. Αποσπάσματα από το βιβλίο διαβάζει η ηθοποιός Όλγα Νικολαΐδου.
Στα πλαίσια του 38ου Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο (Αίθουσα Εκδηλώσεων) το Σάββατο 19Σεπτεμβρίου, στις 20:00 μ.μ., ο Δημήτρης Γ. Στεφανάκης με αφορμή το καινούργιο του μυθιστόρημα συζητά με το κοινό για την ποιότητα ζωής στον κόσμο της Μεσογείου.
Αποσπάσματα από το βιβλίο διαβάζει η ηθοποιός Όλγα Νικολαΐδου.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής