Σταθεροποιητικές τάσεις στο Χρηματιστήριο της Αθήνας την Τρίτη
Σε αρνητικό πρόσημο γύρισε το Χρηματιστήριο της Αθήνας το μεσημέρι με τον Γενικό Δείκτη να βρίσκεται στις 2.332 μονάδες με μικρές απώλειες 0,30%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται στα 47,1 εκατ. ευρώ. Ανοδος στην Ευρώπη.
43
Σε αρνητικό πρόσημο γύρισε το Χρηματιστήριο της Αθήνας το μεσημέρι με τον Γενικό Δείκτη να βρίσκεται στις 2.332 μονάδες με μικρές απώλειες 0,30%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται στα 47,1 εκατ. ευρώ.
Οι επιμέρους δείκτες κινούνται στην πλειονότητά τους σε αρνητική τροχιά. Τη μεγαλύτερη άνοδο εμφανίζουν οι εξής: των Μέσων Ενημέρωσης κατά 1,36%, των Τροφίμων-ποτών κατά 1,28% και των Προσωπικών-οικιακών προϊόντων κατά 1,13%.
Τη μεγαλύτερη πτώση έχουν οι εξής: της Υγείας κατά 3,29%, της Κοινής Ωφέλειας κατά 1,93% και των Ταξιδιών-Αναψυχής κατά 1,18%.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης υποχωρεί κατά 0,28%, της μεσαίας κεφαλαιοποίησης παρουσιάζει απώλειες κατά 0,31% και της μικρής κεφαλαιοποίησης σημειώνει κέρδη σε ποσοστό 0,36%.
Από τις μετοχές που διαπραγματεύονται 59 ενισχύονται, 66 υποχωρούν και 31 παραμένουν αμετάβλητες.
Ανοδικά κινούνταιτα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια.
Με μικρή άνοδο κατά 2,59 μονάδες (0,05%) άνοιξε ο δείκτης FTSE στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου, ο οποίος διαμορφώθηκε στις 4.724,79 μονάδες.
Στο Παρίσι, ο δείκτης CAC 40 σημείωσε άνοδο κατά 0,21% και διαμορφώθηκε στις 3.511,76 μονάδες.
Στη Φραγκφούρτη, ο δείκτης DAX σημείωσε άνοδο κατά 0,13% και διαμορφώθηκε με τις πρώτες συναλλαγές στις 5.425,12 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αν η Ουκρανία συμφωνήσει με τις ΗΠΑ, θα υπογράψουν τις εγγυήσεις ασφαλείας και ανοικοδόμησης στο Νταβός
- Βλάχος: «Η προσοχή μας είναι στην Ιταλία» – Χαλυβόπουλος: «Μεγάλος στόχος το χρυσό» (vid)
- Πετράλωνα: Αντιφασιστική συγκέντρωση για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν
- Η ΕΕ προτρέπει τη βαριά βιομηχανία να στηρίξει το brand «Made in Europe»
- Aπό το Homeland στο Slow Horses: Oι οκτώ καλύτεροι τηλεοπτικοί κατάσκοποι για γεωπολιτικό binge-watching
- Γερμανία: Θα αποφασίσουμε με τους Ευρωπαίους εταίρους την απάντηση στον Τραμπ για την επιβολή επιπλέον δασμών

