Συγχαρητήρια επιστολή του Κ.Καραμανλή στο νέο γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ
Συγχαρητήρια επιστολή στον νέο γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Αντερς Φογκ Ράσμουσεν, απέστειλε ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του. Στην Αθήνα θα βρεθεί εντός του Αυγούστου ο κ. Ράσμουσεν.
103
Συγχαρητήρια επιστολή στον νέο γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Αντερς Φογκ Ράσμουσεν, απέστειλε ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής,επ ευκαιρίας της ανάληψης των καθηκόντων του.
Στην επιστολή του ο πρωθυπουργός υπογραμμίζει τη βεβαιότητά του ότι η Συμμαχία, υπό την ηγεσία του κ. Ράσμουσεν θα συνεχίσει την πορεία προς το μετασχηματισμό, θα διατηρήσει την ικανότητά της να αντιμετωπίζει τις νέες προκλήσεις και θα προχωρήσει με επιτυχία προς μία νέα συναίνεση που θα επιβεβαιώσει το ρόλο που καλείται να αναλάβει το ΝΑΤΟ στον 21ο αιώνα.
Εξάλλου, ο πρωθυπουργός, εν όψει και της επικείμενης επίσκεψης του νέου γενικού γραμματέα της Συμμαχίας στην Αθήνα εντός του Αυγούστου, επισημαίνει την πεποίθηση ότι οι δύο άνδρες θα συνεχίσουν το εξαίρετο επίπεδο συνεργασίας που είχαν ήδη υπό την προηγούμενη ιδιότητα του κ. Ράσμουσεν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πως η διατροφή επηρεάζει τον εγκέφαλό μας;
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή – Τι θα γίνει στην Αττική
- Τέλος στο αλαλούμ για το χαρτζιλίκι μέσω IRIS
- Τέμπη: Τι αποκαλύπτουν «χαμένα» έγγραφα
- ΑΑΔΕ: Ποια εισοδήματα και παροχές δεν πιάνει το ραντάρ της Εφορίας
- ΚΕΦΙΜ: Στην Ελλάδα η 2η υψηλότερη πραγματική φορολόγηση της εργασίας – Παραμένει σχεδόν ίδια με τα επίπεδα του 2019



