Στη Βηθλεέμ ο Γιώργος Παπανδρέου για το συνέδριο της Φατάχ
Στη Βηθλεέμ μεταβαίνει ο Γιώργος Παπανδρέου προκειμένου να παραστεί στο 6ο συνέδριο της Φατάχ ως επίσημος προσκεκλημένος με την ιδιότητα του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Θα ακολουθήσει στο βήμα τον Μαχμούντ Αμπάς ως κεντρικός ομιλητής από πλευράς προσκεκλημένων.
51
Στη Βηθλεέμ θα βρίσκεται την Τρίτη ο Γιώργος Παπανδρέου προκειμένου να παραστεί στο 6ο συνέδριο της Φατάχ ως επίσημος προσκεκλημένος με την ιδιότητα του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.
Τις εργασίες του συνεδρίου θα ανοίξει ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς και θα τον ακολουθήσει στο βήμα ο Γιώργος Παπανδρέου ως κεντρικός ομιλητής από την πλευρά των προσκεκλημένων.
Στο συνέδριο της Φατάχ έχει προσκληθεί επίσης ο Τόνι Μπλερ ως ειδικός απεσταλμένος του «Κουαρτέτου» για τη Μέση Ανατολή (ΟΗΕ, ΕΕ, ΗΠΑ και Ρωσία)
Ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν θα στείλει προσωπικό απεσταλμένο, ενώ θα υπάρχει υψηλόβαθμη εκπροσώπηση όλων των κομμάτων που είναι μέλη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τζέιμς Μποντ δεν θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες πριν το 2028
- ΣΥΡΙΖΑ για υποκλοπές: Η απόφαση του Αρείου Πάγου για υποκλοπές πλήττει τη Δημοκρατία
- Ο Κόντης ήταν μία μεταφυσική τιμωρία για τον Παναθηναϊκό
- Αγορές: Σε τεντωμένο σχοινί – Το ενεργειακό σοκ δεν έχει φανεί ακόμη
- Μεγάλο πλήγμα στον Παναθηναϊκό: Χάνει όλη τη σειρά με τη Βαλένθια ο Σλούκας!
- Μεταφορές χρημάτων, εκπτώσεις και πιστωτικές – Το Χ προσθέτει οικονομικές υπηρεσίες
- Λουτσέσκου μετά το Κύπελλο: «Είμαι συντετριμμένος – Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου»
- Συνεργασία του Δήμου Χανίων και Αυστραλιανής Κυβέρνησης ενόψει της 85ης επετείου της Μάχης της Κρήτης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442