Σταδιακή άνοδο σημειώνει ο υδράργυρος από τη Δευτέρα
Η εξασθένηση των ανέμων και η άνοδος της θερμοκρασίας, στο επίπεδο των 36-38 βαθμών, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού το διήμερο. Σταδιακή πτώση θα αρχίσει να σημειώνει ο υδράργυρος από την Τετάρτη.
Η εξασθένηση των ανέμων και η άνοδος της θερμοκρασίας, στο επίπεδο των 36-38 βαθμών ως προς τις μέγιστες τιμές, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού τοδιήμερο.
Συγκεκριμένα, έως και την Τρίτη αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας, κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, με τους ανέμους να μην ξεπερνούν τα 5-6μποφόρ στην περιοχή του Αιγαίου.
Σταδιακή πτώση θα αρχίσει να σημειώνει ο υδράργυρος από την Τετάρτη, ενώ κάποιες αστάθειες του καιρού δεν αποκλείονται στις ορεινές περιοχές της βόρειας χώρας.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ