F1: Η BMW προτίθεται να πουλήσει κινητήρες το 2010
F1: Η BMW προτίθεται να πουλήσει κινητήρες το 2010
Η μοναδική αυτοκινητοβιομηχανία της F1 που δεν ήταν ποτέ διατεθειμένη να πουλήσει τους κινητήρες της σε μικρότερες ομάδες, η BMW, είναι έτοιμη να το πράξει το 2010. Πιθανώς για να συγκεντρώνει περισσότερα χιλιόμετρα και δεδομένα για τους V8 της, μιας και απαγορεύονται οι δοκιμές στη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς.
Τη διαθεσιμότητα των βαυαρικών κινητήρων επιβεβαίωσε ο αγωνιστικός διευθυντής της BMW, Mario Theissen, καθώς η Mercedes ενδιαφέρεται να προμηθεύσει και τρίτη ιδιωτική ομάδα με τους κινητήρες της, μετά τις Brawn GP και Force India. Πρόκειται για τη Red Bull Racing, που εξετάζει σοβαρά τους Mercedes V8.
Πάντως, η γερμανική εφημερίδα Bild υποστηρίζει ότι πίσω από το ενδιαφέρον της BMW για τη συνεργασία με τη RBR, βρίσκεται η επιθυμία της να συνάψει συνεργασία με την ομάδα του Μίλτον Κινς ώστε να είναι ευκολότερο, στο μέλλον, να επαναφέρει τον Sebastian Vettel στη BMW Sauber.
- Αρκάς: Μια καλημέρα στις γυναίκες του Ιράν
- Τραπεζικοί λογαριασμοί: Η εφορία σαρώνει τις καταθέσεις – Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο
- Αποθέωση από την «ΑS»: «Ο Σπανούλης γυρίζει… τούμπα όλη τη Euroleague»
- Γαλλία: Τρεις σκιέρ βρήκαν τον θάνατο όταν παρασύρθηκαν από χιονοστιβάδες στις Άλπεις
- «Δεν είμαι έτοιμος να φύγω ακόμη»: Πέθανε ο Bob Weir, κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος των Grateful Dead
- Το ΠΑΣΟΚ «πολιορκεί» τη Δυτική Μακεδονία – Τι θα πει ο Νίκος Ανδρουλάκης από την Κοζάνη – Στο επίκεντρο η πράσινη και δίκαιη μετάβαση

