O Πάου Γκασόλ θα συμμετέχει τελικά στο Ευρωμπάσκετ
Την απόφαση να ενισχύσει τελικά την εθνική Ισπανίας στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας (7-20/9/2009) ανακοίνωσε ο Πάου Γκασόλ. Ο πρωταθλητής ΝΒΑ με τους Λέικερς, παρά το γεγονός ότι συμπεριλαμβανόταν στους «εκλεκτούς» του Σέρτζιο Σκαριόλο, δήλωνε αναποφάσιστος σχετικά με τη συμμετοχή του.
Την απόφαση να ενισχύσει τελικά την εθνική Ισπανίας στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας (7-20/9/2009) ανακοίνωσε ο Πάου Γκασόλ.
Ο πρωταθλητής ΝΒΑ με τους Λέικερς, ο οποίος, παρά το γεγονός ότι συμπεριλαμβανόταν στους «εκλεκτούς» του Σέρτζιο Σκαριόλο, δήλωνε αναποφάσιστος σχετικά με τη συμμετοχή του, απάντησε θετικά και δηλώνει έτοιμος να οδηγήσει την Ισπανία στην κατάκτηση του πρώτου Ευρωπαϊκού στην Ιστορία της.
«Ο Πάου Γκασόλ ανακοίνωσε ότι θα είναι μέλος της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση της η ισπανική ομοσπονδία μπάσκετ.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις
Η Εθνική πόλο των γυναικών νίκησε 13-12 την Ουγγαρία στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ σε φιλικό τεστ κι έκανε ιδανική πρόβα ενόψει της συμμετοχής των δύο ομάδων στην προκριματική φάση του World Cup.